czy zwracacie na to uwagę, czy tylko jajestem taki zboczony...
Ale tam zboczony. Normalny chłop jesteśKapitan Bomba! pisze: czy zwracacie na to uwagę, czy tylko jajestem taki zboczony...
do dupy takie bieganie.DeeL pisze:A jak jeszcze te piękne kształty biegną szybciej niż się planowało, to i życiówkę mozna zrobić.
aż chce się wyprzedzić, żeby na to nie patrzeć i jak nic - rziciówa!Bawareczka pisze: Nie pamietam na jakich zawodach ale jakos niedawno to bylo biegla mloda dziewczyna z figura gruszki, czyli bardzo szczupla u gory i wielki tylek. I miala na sobie spodenki, ktore z tylu na gorze mialy przezroczysta siateczke a pod spodem miala stringi tak to okropnie wygladalo, ze nie moglam od niej oderwac oczu.
Nie do, lecz za.kulawy pies pisze:do dupy takie bieganie.DeeL pisze:A jak jeszcze te piękne kształty biegną szybciej niż się planowało, to i życiówkę mozna zrobić.
albo dogonić te fajniejszeGife pisze:Lubię patrzeć na tyłeczki pań, ale nie trwa to długo..Musiałbym pobiegać z równie szybkimi jak ja
jestem zatd0 pisze:Wyślij jakieś zdjęcie to ocenimy.DOM pisze:Mój tyłek to jedna z nielicznych rzeczy w moim ciele, z których jestem szczerze zadowolona