czy zwracacie na to uwagę, czy tylko jajestem taki zboczony...
Tyłki biegaczy (ek)
- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach

no właśnie, ale szczerze, czy lepiej Wam się biega jak macie przed sobą na zawodach, albo na treningu, fajny, zgrabny, odziany w obcisłe spodenki, tyłeczek koleżanki/kolegi biegacza?
Duch ciało opuścił... nie ma mnie tu...
-
Rotmeister
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Obecność osób drugich motywuje i bez względu na płeć. Zaznaczam, że nie jestem bi 
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 59'47''
tylki nie ale czasami na zawodach biega taki jeden co ma pieknie umiesnione nogi i sie nie moge napatrzec. A poniewaz to nie moja kategoria szybkosciowa wiec mi szybko zmyka z pola widzenia i nie wodzi mnie na pokuszenie.
Nie pamietam na jakich zawodach ale jakos niedawno to bylo biegla mloda dziewczyna z figura gruszki, czyli bardzo szczupla u gory i wielki tylek. I miala na sobie spodenki, ktore z tylu na gorze mialy przezroczysta siateczke a pod spodem miala stringi tak to okropnie wygladalo, ze nie moglam od niej oderwac oczu.
Nie pamietam na jakich zawodach ale jakos niedawno to bylo biegla mloda dziewczyna z figura gruszki, czyli bardzo szczupla u gory i wielki tylek. I miala na sobie spodenki, ktore z tylu na gorze mialy przezroczysta siateczke a pod spodem miala stringi tak to okropnie wygladalo, ze nie moglam od niej oderwac oczu.
- Gife
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Lubię patrzeć na tyłeczki pań, ale nie trwa to długo..Musiałbym pobiegać z równie szybkimi jak ja 
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
-
DeeL
- Stary Wyga

Ale tam zboczony. Normalny chłop jesteśKapitan Bomba! pisze: czy zwracacie na to uwagę, czy tylko jajestem taki zboczony...
A jak jeszcze te piękne kształty biegną szybciej niż się planowało, to i życiówkę mozna zrobić.
.
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
do dupy takie bieganie.DeeL pisze:A jak jeszcze te piękne kształty biegną szybciej niż się planowało, to i życiówkę mozna zrobić.
mastering the art of losing. even more.
- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach

aż chce się wyprzedzić, żeby na to nie patrzeć i jak nic - rziciówa!Bawareczka pisze: Nie pamietam na jakich zawodach ale jakos niedawno to bylo biegla mloda dziewczyna z figura gruszki, czyli bardzo szczupla u gory i wielki tylek. I miala na sobie spodenki, ktore z tylu na gorze mialy przezroczysta siateczke a pod spodem miala stringi tak to okropnie wygladalo, ze nie moglam od niej oderwac oczu.
(po śląsku rzić=dupa)
-
DeeL
- Stary Wyga

Nie do, lecz za.kulawy pies pisze:do dupy takie bieganie.DeeL pisze:A jak jeszcze te piękne kształty biegną szybciej niż się planowało, to i życiówkę mozna zrobić.
-
gasper
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
albo dogonić te fajniejszeGife pisze:Lubię patrzeć na tyłeczki pań, ale nie trwa to długo..Musiałbym pobiegać z równie szybkimi jak ja
- DOM
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
Mój tyłek to jedna z nielicznych rzeczy w moim ciele, z których jestem szczerze zadowolona 
- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach

jestem zatd0 pisze:Wyślij jakieś zdjęcie to ocenimy.DOM pisze:Mój tyłek to jedna z nielicznych rzeczy w moim ciele, z których jestem szczerze zadowolona
-
Rotmeister
- Rozgrzewający Się

Również przyłączam się do próśb. W ramach rewanżu wkleję swój