UGP - Grupa Ursynowska
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nobbi....... POPRAW SIĘ :):)
Byn , ja NIE BIEGAM przez 2-3 tygodnie KOMPLETNIE. Jedynie będę sie pojawiał na sobotnie SBBP na lekkie truchtanie.......
Byn , ja NIE BIEGAM przez 2-3 tygodnie KOMPLETNIE. Jedynie będę sie pojawiał na sobotnie SBBP na lekkie truchtanie.......
Ibex
-
- Zaprawiony W Bojach
Ibex, jak zdrówko?
Byn: w związku z wczorajszą datą powinieneś przyjąć następujące cele: nigdy poniżej 30 vel 3:30 na dłuższych dystansach, czego Ci z całego serca życzę!
Pozdrawiam!
Byn: w związku z wczorajszą datą powinieneś przyjąć następujące cele: nigdy poniżej 30 vel 3:30 na dłuższych dystansach, czego Ci z całego serca życzę!
Pozdrawiam!
Często mniej oznacza więcej
-
- Zaprawiony W Bojach
Zula, zdrówko lepiej, dziękuje za lekarstwa, szczególnie za to, które pozwala mi spać w nocy. Powoli dochodzę do siebie. Mam przed sobą perspektywę zupełnego luzu, więc łatwiej jest mi znieść chorobę.
Ibex
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ma coś z głową i nogami... Jak zawsze zresztą
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Pedro
- Zaprawiony W Bojach
Ponieważ czerwiec ma stać pod zankiem zawodów na 10 km warto rozważyć propozycję biegu im. Kusocińskiego w Ożarowie 5 czerwca (dobra zaprawa przed 8, nie ma wpisowego)
Ja jestem zainteresowany
Piro, Byn?
Ibex odpoczywa, a Bracior zajęty.
Może i Zula się skusi.
Pozdr
Ja jestem zainteresowany
Piro, Byn?
Ibex odpoczywa, a Bracior zajęty.
Może i Zula się skusi.
Pozdr
Pedro
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja MUSZĘ przez trzy tygodnie wypoczywać - z testów wynikło, że jestem przetrenowany i jedyne, co mi można, to lekka jazda rowerem i pływanie. Nawet sexu nie mogę uprawiać... A więc z bólem serca muszę zrezygnować z Ożarowa, a także chyba i z Kabat. zobaczymy.
A Ty Pedro jak się czujesz po Łodzi? Zula była dumna z Twojej nowej życiówki?
A Ty Pedro jak się czujesz po Łodzi? Zula była dumna z Twojej nowej życiówki?
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Seks jest bardzo wskazany...... rozluźnia mieśnie..... itp itd... Więc Piro nie tłumacz się przetrenowaniem!!
Nobbi, po prostu się przeziębiłem. Tak troche dziwnie bo nie mialem temperatury ale kaszlałem.
Nobbi, po prostu się przeziębiłem. Tak troche dziwnie bo nie mialem temperatury ale kaszlałem.
Ibex
- Pedro
- Zaprawiony W Bojach
W poniedziałek troche czułem bieg, we wtorek tak jakbym nie biegł.
Bez przesady z tą życiówką. Już dawno powinna być lepsza. Ostatnio analizując Łódź doszedłem do wniosku, że nie chciałem tam pobiec szybko (może podświadomie bałem się kryzysu). Ostatnie okrążenie jak kretyn biegłem z 0,5 l Powerade w ręku (upiłem tylko 3 łyki) bo postanowiłem, że napije sie na mecie. Zresztą liczby mówią same za siebie - tętno średnie 158, maksymalne na finiszu 173. Wg szacowań powinno być 167 i 180.
Ja robie rergenerację pewnie pod koniec czerwca i pierwszy tydzień lipca.
Pozdr
Bez przesady z tą życiówką. Już dawno powinna być lepsza. Ostatnio analizując Łódź doszedłem do wniosku, że nie chciałem tam pobiec szybko (może podświadomie bałem się kryzysu). Ostatnie okrążenie jak kretyn biegłem z 0,5 l Powerade w ręku (upiłem tylko 3 łyki) bo postanowiłem, że napije sie na mecie. Zresztą liczby mówią same za siebie - tętno średnie 158, maksymalne na finiszu 173. Wg szacowań powinno być 167 i 180.
Ja robie rergenerację pewnie pod koniec czerwca i pierwszy tydzień lipca.
Pozdr
Pedro
-
- Zaprawiony W Bojach
Nobbi musze przyznać, że różnorodne badania chyba sa potrzebne. My mieliśmy ostatnio test Żołądzia i ciekawe wyniki nam wyszły..... czasmi trzeba zaufac nauce.
Pedro ja biegłem na sr tętnie 153!! Biegłem baaardzo wolno, ale..... mam pewne wnioski i je trzeba wykorzystać.
Pedro ja biegłem na sr tętnie 153!! Biegłem baaardzo wolno, ale..... mam pewne wnioski i je trzeba wykorzystać.
Ibex