UGP - Grupa Ursynowska
- byn
- Zaprawiony W Bojach
Cze
Beata zapraszam 11 maja do Kabat!!!
...w ogole to moze ktos ma dla mnie jakas prace zwiazana z komputerami i informatyka!?
...a co do mojej formy nie jest zle ale ciezko mi sie biega jestem ostatnio zmeczony!!!!
...wczoraj przebieglem 24 km z czego polmaraton w tempie po 4.20 km!!!!
...ja pracuje caly wekend!!!!
...na biegu 11 maja bede ...wiesz Piro nie wiem kto bedzie ostatni pewnie ja!!!!
...a w ogole kiedy sie wspolnie zbierze znowu UGP aby pobiegac:))
...moze po biegu w Kabatach na wspolne roztruchtanie:))
Pozdrawiam
Dziekuje!!!
Beata zapraszam 11 maja do Kabat!!!
...w ogole to moze ktos ma dla mnie jakas prace zwiazana z komputerami i informatyka!?
...a co do mojej formy nie jest zle ale ciezko mi sie biega jestem ostatnio zmeczony!!!!
...wczoraj przebieglem 24 km z czego polmaraton w tempie po 4.20 km!!!!
...ja pracuje caly wekend!!!!
...na biegu 11 maja bede ...wiesz Piro nie wiem kto bedzie ostatni pewnie ja!!!!
...a w ogole kiedy sie wspolnie zbierze znowu UGP aby pobiegac:))
...moze po biegu w Kabatach na wspolne roztruchtanie:))
Pozdrawiam
Dziekuje!!!
BYN
- Pedro
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dopiero wróciłem z dłuuugiego weekendu.
Nie powiem troche biegałem
Teraz grzebię na forum.
Panowie widzę, że wszyscy "ostrzą kosy" na 11 - a ja mimo wszystko pobiegnę sobie na luzie (w sensie psychicznym) bo przede wszystkim lubie dobrą zabawę.
Ale tak czy nie tak nadszedł czas na podkręcanie tempa.
Pozdr
Nie powiem troche biegałem
Teraz grzebię na forum.
Panowie widzę, że wszyscy "ostrzą kosy" na 11 - a ja mimo wszystko pobiegnę sobie na luzie (w sensie psychicznym) bo przede wszystkim lubie dobrą zabawę.
Ale tak czy nie tak nadszedł czas na podkręcanie tempa.
Pozdr
Pedro
-
- Zaprawiony W Bojach
Pedro!! My wszyscy pobiegniemy na luzie psychicznym..... po doświadczeniach Dębna chyba lepiej się nie nastawiać. Bieganie to przyjemność. Nie płaca nam za wyniki
No coś ostatnio UGP przymiera..... chyba tylko ja z Pirem w miarę regularnie pojawiamy się ok 18.30 we wtorki i czwartki....
Nobbi.....WRÓĆ :)
No coś ostatnio UGP przymiera..... chyba tylko ja z Pirem w miarę regularnie pojawiamy się ok 18.30 we wtorki i czwartki....
Nobbi.....WRÓĆ :)
Ibex
-
- Zaprawiony W Bojach
Zula.....ciekawe jaka to kanciapa, hmmmm, jakaś komora lodowa w celu regeneracji
Byn.... daaaawno nie startowałem w Kabatach na "dyszkę" ostatni raz w zeszłym roku na jesień i to w okresie roztrenowana i mam wielką ochotę się przebiec. Ale nie znaczy to, że traktuję 11 maja jak mistrzostwa świata
Nobbi....dzisiaj w Warszawie też popadywało a ja z Pirem rano przebiegliśmy 25 km!! To nie znajduj sobie wymówek
Byn.... daaaawno nie startowałem w Kabatach na "dyszkę" ostatni raz w zeszłym roku na jesień i to w okresie roztrenowana i mam wielką ochotę się przebiec. Ale nie znaczy to, że traktuję 11 maja jak mistrzostwa świata
Nobbi....dzisiaj w Warszawie też popadywało a ja z Pirem rano przebiegliśmy 25 km!! To nie znajduj sobie wymówek
Ibex
- beata
- Ekspert/Trener
Zula! Jeśli to było o 15, to na pewno nie byłam ja - biegam zawsze przed 8 rano, czasem ok. 6.00, poza tym nie zawsze w Kabatach, częściej w okolicach Wilanowa i Skarpy Ursynowskiej. 2-3 razy w tygodniu pomykam po Kabatach na rowerku, też z rana. Pozdrawiam!