aktyna-komentarze
Moderator: infernal
- aktyna
- Zaprawiony W Bojach 
- Życiówka na 10k: 50 min
- Życiówka w maratonie: brak
Piter dostałeś wiadomość na privie  

- 
				Maurice
- Zaprawiony W Bojach 
- Życiówka na 10k: 33:59
- Życiówka w maratonie: 2:38:40
- Kontakt:
ja bym odpuscil Warszawe, lepiej zaleczyc niz nadwyrezyc - przerwa pozniej moze byc jeszcze dluzsza

- aktyna
- Zaprawiony W Bojach 
no właśnie chyba odpuszczę.... 

- piter82
- Zaprawiony W Bojach 
- Życiówka na 10k: 40:32
- Życiówka w maratonie: 3:22:xx
3 - maj się  poboli i przestanie, pływanie też fajna sprawa
 poboli i przestanie, pływanie też fajna sprawa 

Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
						10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
- 
				adam77
- Zaprawiony W Bojach 
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia  A basen to super sprawa i też się idzie zasapać
 A basen to super sprawa i też się idzie zasapać 

- strasb
- Zaprawiony W Bojach 
- Życiówka na 10k: brak
Nie martw się, niebawem przestanie boleć. Zwłaszcza jak będziesz rozsądniejsza niż ja i nie będziesz na tej bolącej nodze dużo zasuwać.  

- aktyna
- Zaprawiony W Bojach 
Dzięki za wsparcie   jutro rano jednak będzie grany ortopeda. Trzymajcie kciuki.
 jutro rano jednak będzie grany ortopeda. Trzymajcie kciuki.

jutro rano jednak będzie grany ortopeda. Trzymajcie kciuki.
 jutro rano jednak będzie grany ortopeda. Trzymajcie kciuki.- strasb
- Zaprawiony W Bojach 
Trzymamy, trzymamy! Niech Cię szybko fachowiec zreperuje.  U mnie boli bom koślawa, już niby wszystko cacy było z wkładkami i po fizjoterapii, a tu znów jakiś strajk.
 U mnie boli bom koślawa, już niby wszystko cacy było z wkładkami i po fizjoterapii, a tu znów jakiś strajk. 

U mnie boli bom koślawa, już niby wszystko cacy było z wkładkami i po fizjoterapii, a tu znów jakiś strajk.
- aktyna
- Zaprawiony W Bojach 
no i powiedział, że to tylko przeciążenie. Mam oszczędzać się przez 10 dni i moczyć w soli   mam nadzieję, że dojde do siebie wcześniej. Nie wytrzymam 10 dni bez ruchu. to już jakieś uzależnienie. Dzięki Strasb, ty też uważaj na siebie bo z kopytkami nie ma żartów
  mam nadzieję, że dojde do siebie wcześniej. Nie wytrzymam 10 dni bez ruchu. to już jakieś uzależnienie. Dzięki Strasb, ty też uważaj na siebie bo z kopytkami nie ma żartów  

mam nadzieję, że dojde do siebie wcześniej. Nie wytrzymam 10 dni bez ruchu. to już jakieś uzależnienie. Dzięki Strasb, ty też uważaj na siebie bo z kopytkami nie ma żartów
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach 
- Życiówka na 10k: 59'47''
nie, nie, nie - nie przeczytalam calego Twojego bloga jeszcze. Ale tak mnie rozwalilas Tymi dwoma pierogami, ze myslalam, ze spadne ze stolka  ja bym nie dala rady zjesc 2 pierogow, no chyba, ze nie bylo by wiecej w poblizu.
 ja bym nie dala rady zjesc 2 pierogow, no chyba, ze nie bylo by wiecej w poblizu.
A smarujesz stope czyms? jakas mascia rozgrzewajaca

ja bym nie dala rady zjesc 2 pierogow, no chyba, ze nie bylo by wiecej w poblizu.
 ja bym nie dala rady zjesc 2 pierogow, no chyba, ze nie bylo by wiecej w poblizu.A smarujesz stope czyms? jakas mascia rozgrzewajaca
- aktyna
- Zaprawiony W Bojach 
hej bawareczka witamy na forum   Dwa pierogi dostałam w spadku od mojej córeczki. Poza tym nie jem nic. Miłością żyję.
  Dwa pierogi dostałam w spadku od mojej córeczki. Poza tym nie jem nic. Miłością żyję.

Dwa pierogi dostałam w spadku od mojej córeczki. Poza tym nie jem nic. Miłością żyję.
  Dwa pierogi dostałam w spadku od mojej córeczki. Poza tym nie jem nic. Miłością żyję.- strasb
- Zaprawiony W Bojach 
Albo się jeszcze nie obudziłam albo mi zjadło komentarz  W każdym razie cieszę się, że kopytko całe (a nie jak w moich sennych koszmarach - jak dorwali to zagipsowali
 W każdym razie cieszę się, że kopytko całe (a nie jak w moich sennych koszmarach - jak dorwali to zagipsowali  ). Mojemu - tfu! tfu! - zdaje się wyraźnie poprawiać po wymoczeniu podczas weekendu na południu Hiszpanii wraz z resztą grzesznego cielska w ciepłym morzu, więc może rada o moczeniu w solance słuszna.
 ). Mojemu - tfu! tfu! - zdaje się wyraźnie poprawiać po wymoczeniu podczas weekendu na południu Hiszpanii wraz z resztą grzesznego cielska w ciepłym morzu, więc może rada o moczeniu w solance słuszna.  Zawsze możesz też spróbować mojej terapii, jak nie na stopę, to na ogólne morale na pewno pomoże.
 Zawsze możesz też spróbować mojej terapii, jak nie na stopę, to na ogólne morale na pewno pomoże. 

W każdym razie cieszę się, że kopytko całe (a nie jak w moich sennych koszmarach - jak dorwali to zagipsowali
 W każdym razie cieszę się, że kopytko całe (a nie jak w moich sennych koszmarach - jak dorwali to zagipsowali  ). Mojemu - tfu! tfu! - zdaje się wyraźnie poprawiać po wymoczeniu podczas weekendu na południu Hiszpanii wraz z resztą grzesznego cielska w ciepłym morzu, więc może rada o moczeniu w solance słuszna.
 ). Mojemu - tfu! tfu! - zdaje się wyraźnie poprawiać po wymoczeniu podczas weekendu na południu Hiszpanii wraz z resztą grzesznego cielska w ciepłym morzu, więc może rada o moczeniu w solance słuszna.  Zawsze możesz też spróbować mojej terapii, jak nie na stopę, to na ogólne morale na pewno pomoże.
 Zawsze możesz też spróbować mojej terapii, jak nie na stopę, to na ogólne morale na pewno pomoże. 
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach 
- Życiówka w maratonie: 3:52:14
Dobre wieści z tą nogą. Miłego brykania!

- strasb
- Zaprawiony W Bojach 
Miło czytać dobre wieści, u mnie też - odpukać - powiało optymizmem. Jakby Cię jeszcze parę dni nie było, to bym pomyślała, że jednak moją terapię uskuteczniasz gdzieś pod palmą.