Zakładam ten temat aby podzielić się czymś z Wami. Przejrzałam już tu sporo tematów i wiele z nich zawiera podziękowania dla ekipy i użytkowników stronki i forum za motywację, i tu nie będę oryginalna ponieważ chcę zrobić to samo. Dziękuję Wam wszystkim za to, że jest taka stronka na której można sobie poczytać opinie i doświadczenia ludzi, którzy podobnie jak ja lubią biegać. Nie zawsze jednak tak było, nigdy za bieganiem nie przepadałam ale jak czytam o przyjemności jaką to sprawia innym ludziom, to aż mnie to za drzwi wyrzuca żeby iść i samej spróbować. Tak więc dziś był pierwszy 'prawdziwy' trening wg. planu 10 tygodniowego i zamierzam kontynuować. Zacznę od tego może, że mam 18 lat, 158 cm wzrostu i obecna waga wynosi 61 kilo, a jeszcze dwa miechy temu było 72!! Tak właśnie się zapasłam w Ameryce

Wierzę, że jeśli regularnie (ale i rozsądnie) podejdę to tego biegania to na efekty długo nie będzie trzeba czekać. Dzięki wszystkim i tyle powiem tym wahającym się : biegajcie!!! Zdrowie jest jedno ale nigdy nie jest za późno żeby zacząć o nie dbać.
Ten temat jest dla wszystkich którzy również chcieliby podzielić się swoją historią, tutaj również pozwolę sobie kierować wszelakie pytanie które mogę mieć w przyszłośći