Stanik biegowy - zmora nie tylko dużych biustów
Moderator: beata
- _kinga_
- Dyskutant
fusiaf udało się w weekend przebiec się w tej nowej koszulce z wbudowanym stanikiem Shock Absorbera. Muszę przyznać, że chyba za mało skróciłam jeszcze te ramiączka i będzie trzeba jeszcze się z tym pobawić. Póki co jak dla mnie za słabo podtrzymuje, żeby się dało w tym biegać. Na rolki, rower, czy w góry jak najbardziej. Zobaczę czy skrócenie ramiączek jeszcze bardziej coś pomoże. Pewna nie jestem. Może to wina mojego nikczemnego wzrostu (całe 153 cm ), że te ramiączka ciągle są za długie.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 58:30
Ja jakoś shocka nie mogę trafić - kupiłam z nike taki pancerny i jestem bardzo zadowolona
mam dużo sportowych staników bo jeszcze z czasów areobiku ale po 12 km wszystkie zaczynają obcierać - mam nadzieje że blizny mi zejdą szybko bo fatalnie to wygląda
mam dużo sportowych staników bo jeszcze z czasów areobiku ale po 12 km wszystkie zaczynają obcierać - mam nadzieje że blizny mi zejdą szybko bo fatalnie to wygląda
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
-
- Zaprawiony W Bojach
wielkie dzięki
myślałam że to strefa kobiet a tu proszę facet czyta wątek o stanikach - oczywiście chwali się bardzo ! zwłaszcza jak jeszcze potrafi pomóc!
myślałam że to strefa kobiet a tu proszę facet czyta wątek o stanikach - oczywiście chwali się bardzo ! zwłaszcza jak jeszcze potrafi pomóc!
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja mogę polecić obok shocków również Royce Impact Free. Wygodny, obwód ścisły, trzyma na mur beton (przynajmniej przy moim skromnym 65DD). Zapięcie z tyłu jest ukryte pod rzepem, więc można go śmiało używać jako topu bez koszulki (ja tak zrobiłam podczas urlopu w Hiszpanii). Jedyna wada to sporo bawełny w składzie, przez co nasiąka potem - ale ja to odczuwam raczej tuż po treningu niż w trakcie.
-
- Zaprawiony W Bojach
i taki fajny bo różowy
kupiłam w sobotę w niedzielę testowałam i mogę polecić - trzyma, nie drapie może nie biegłam długiej trasy więc nie wiem czy na maraton byłby dobry ale na tą chwilę polecam
kupiłam w sobotę w niedzielę testowałam i mogę polecić - trzyma, nie drapie może nie biegłam długiej trasy więc nie wiem czy na maraton byłby dobry ale na tą chwilę polecam
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 3:55:17
- Kontakt:
Dziewczyny debiutowałam wczoraj w maratonie. Biegłam w shock absorberze i wszystko super. Nic mnie nie obtarło, było bardzo wygodnie. Już wcześniej shocka chwaliłam, ale maraton to taki chrzest bojowy. Biegłam też w swoich ulubionych spodenkach nike, w których wcześniej nic mi nie przeszkadzało, a po maratonie jednak mam bardzo podrażnioną dolną część pleców, tam gdzie jest kieszonka (w kieszonce było to co zwykle w czasie długich wybiegań).
-
- Wyga
Ku przestrodze. Parę miesięcy temu kupiłam stanik sportowy La Senza Spirit. Wprawdzie trzyma wszystko na miejscu i nie obciera, ale elastyczna taśma pod biustem zaczęła śmierdzieć . Żadne pranie nie pomaga. Chyba po prostu jest wykonany z materiału, który źle znosi pot. Szkoda kasy.
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
ojej a ja nie wiem jak moj stanik sie nazywa ale jest super. To naprawde wazne dla kobiety z biustem powyzej B by miec dobry stanik i to nie stanik sportowy, bo te sa rozne (joga tez sport) ale wlasnie do biegania.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 46:19
- Życiówka w maratonie: 04:04:57
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 32:17
- Kontakt:
http://wbiegu24.pl/index.php?option=com ... Itemid=498
Dla kobiet które nie wiedzą jak dobrać rozmiar stanika oraz jak go poprawnie dopasować jest w/w link Moja dziewczyna zresztą redaktorka (niedługo ukaże się test) testuje pure lime i niedługo zamieścimy test w związku z tematem!
Dla kobiet które nie wiedzą jak dobrać rozmiar stanika oraz jak go poprawnie dopasować jest w/w link Moja dziewczyna zresztą redaktorka (niedługo ukaże się test) testuje pure lime i niedługo zamieścimy test w związku z tematem!
spam oraz www.wbiegu24.pl
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Artykuł o doborze stanika niezły, ale w położonym po sąsieczku Cykl menstruacyjny vs trening wzajemnie sprzeczne informacje w poszczególnych paragrafach i ogólnie sporo nierzetelności.
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
e tam co tu wybierac i dobierac, ja przymierzylam kilka i poskakalam w nich, wybralam ten, w ktorym moje @@ najmniej sie ruszaly i jestem zadowolona nie potrzeba testow, tabelek i wykresow