Żyje żyje
Byłem u Szwabów więc ciężko na tej ich szwabskiej klawie coś napisać... dziś dodam posta z całąścią jak mnie nie było... 3 kopce biegne dla rekreacji jeśli wogóle pobiegne bo dzień wcześniej ZAKOPANE i Tatrzański Bieg Pod Góre...!
Wysek fakt mój błąd... gafa straszna.. nie wiem czemu mi sie przytrafia
Raul wystartuj gdzieś 10 km płaskie i sprawdź wkońcu swoją formę w ludzki sposób. Na treningach ładne tempa wykrecasz, jestem ciekaw wyniku. W Ustroniu 6 tego Listopada jest podobno w miare płaski bieg.
a ja wiem?
Kiedyś czytałem o bieganiu tyłem i tam było żę pracują inne mięśnie ale jak są rozbudowane to pomagają biegać lepiej w przód więc od czasu do czasu dodaje do treningu bieg tyłem.. do tej pory tego nie wpisywałem ale teraz zaczne... jak sie dowiem co daje to założę wątek taki... zresztą chyba już taki założyłem kiedyś
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php ... ty%C5%82em
Zgadza się, biegi górskie są bardzo ciężkie - zwłaszcza jak ktoś jest do nich słabo przygotowany. Ja rok temu po bieganiu 10,8km w Ustrzykach Dolnych dochodziłem przez ponad tydzień do siebie. A po maratonie w tym roku słabiej przygotowany fizycznie - 2 dni lekkich zakwasów.