a tak BTW Twój nick pewnie nie jest przypadkowy

ale brak poparcia cytatem Twojej teorii czyni Ciebie mało wiarygodnym.... a Twoja teoria zaczyna przypominać teorie pewnego polityka niewielkiego wzrostu....Eco pisze:Swoją teorię na ten temat już opisałem.
Jak masz na to swoją to się podziel zamiast mnie wypytywać albo się do niej merytorycznie odnieś.
Ps. Mój nick w stosunku do firmy Ecco jest zupełnie przypadkowy.
Tak, myślę że tak jest. Ja idąc na spotkanie z Duńczykiem z Ecco miałem trochę takie podejście że "co on tam wie" podczas kiedy szedłem na spotkanie z Jempie Wilsensem w Belgii (guru od butów) miałem nastawienie "co ja tam wiem" - podczas kiedy Duńczyk grzecznie uzmysłowił mi pewne rzeczy a Jempie wg mnie pomylił się przynajmniej w dwóch sprawach (jedna, choćby lekceważąc zupełnie BIOM podczas kiedy nie wiem czy nawet go dotknął, a na pewno w nim nie biegał).Eco pisze: ........już na wstępie wyklucza obiektywne przyjmowanie przekazów producenta dotyczących nowego produktu, tego czym się on różni od innych. Wyklucza też w efektywne wykorzystanie tej informacji dla własnego pożytku i dla własnej korzyści Obiektywne i efektywne podejście do informacji to dociekanie co producent chce nam przekazać. No i trzeba by dopuścić chociaż możliwość, że dana informacja może zmienić coś w obszarze mojej wiedzy - koncentrowanie się tylko na błędach w przekazie eliminuje do zera taką możliwość.
wierz mi, że nie trzeba zakładać butów, żeby wyrobić sobie o nich /oczywiście okrojony/ osąd.Eco pisze:A jak można wytłumaczyć fakt, że ktoś krytykuje buty, których nie miał nawet na nogach ?
Masz jakieś inne sugestie odnoście przyczyn takiej postawy ?
więc dawaj te filmy, które obiecałeśAdam Klein pisze: Z producentami generalnie jest jednak ten problem, że trudno jest oddzielić to co jest marketingową ściemą a co sprawdzoną i wiarygodną informacją.
ponawiam prośbę o filmy - pewnie kłopoty z netem już dawno rozwiązane a filmów brak...gasper pisze:więc dawaj te filmy, które obiecałeśAdam Klein pisze: Z producentami generalnie jest jednak ten problem, że trudno jest oddzielić to co jest marketingową ściemą a co sprawdzoną i wiarygodną informacją.
Ale wydaje mi się, że BIOM Train to but do treningu na siłowni, różni się chyba bieżnikiem, miękkim i mającym nie zostawiać śladów na parkiecie. Czyli raczej nie na ulicę. Do biegania są modele A, B, C.neuropathic pisze:Witam wczoraj miałem kupić Buty ECCO BIOM TRAIN ale rozmyśliłem się na buty MIZUNO WAVE RIDER 14 które sa lepsze na duże dystanse?