Tarnowskie Góry "GWAREK"
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:38
- Życiówka w maratonie: 3:25:27
Byłem wczoraj na Gwarku i rzeczywiście z wejściem na bieżnię nie ma problemu. Pobiegałem trochę i obiekt na prawdę fajnie wyremontowany.
Może zorganizujemy pierwsze spotkanie grupy na bieżni??
Może zorganizujemy pierwsze spotkanie grupy na bieżni??
-
- Zaprawiony W Bojach
Grupka się fajnie rozrosła, na razie tylko na forum, zobaczymy jak to będzie w praktyce
Po wstępnych rozmowach, pierwsze spotkanie ustalamy na 5 września (niedziela) godzina 11:00 na stadionie Gwarka. Miejmy nadzieję, że utworzy się spora grupka. Poznamy się i ugadamy co do kolejnych terminów i miejsc spotkań.
Po wstępnych rozmowach, pierwsze spotkanie ustalamy na 5 września (niedziela) godzina 11:00 na stadionie Gwarka. Miejmy nadzieję, że utworzy się spora grupka. Poznamy się i ugadamy co do kolejnych terminów i miejsc spotkań.
- giz
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Bardzo fajna inicjatywa!
Tak oto rodzi się nowa komórka zrzeszająca pasjonatów. Super!
Powodzenia!
Tak oto rodzi się nowa komórka zrzeszająca pasjonatów. Super!
Powodzenia!
-
- Stary Wyga
Powoli, powoli. Może okazać się, że nie wejdziemy. Gwarek gra w soboty i w niedziele mecze. Zazwyczaj jest tak, że w sobotę gra pierwsza drużyna [ jakkolwiek to brzmi ] a w niedzielę rezerwy [ rezerwy czegoś co nie gra jaja na całego ]bleez pisze:Po wstępnych rozmowach, pierwsze spotkanie ustalamy na 5 września (niedziela) godzina 11:00 na stadionie Gwarka. Miejmy nadzieję, że utworzy się spora grupka. Poznamy się i ugadamy co do kolejnych terminów i miejsc spotkań.
Postaram się coś dowiedzieć, ale nie obiecuję bo to ciężka sprawa jest
[edit] Więc odwiedziłem okienko klubowe i pisze w nim na gustownym plakacie pod tytułem "inwestujemy w stadion", że Gwarek gra w sobotę więc istnieje duże prawdopodobieństwo iż niedziela będzie wolna i na stadionie będzie można biegać
-
- Zaprawiony W Bojach
ar2r no fakt nie przewidziałem, że w niedzielę może być mecz. Ja myślę, że na tę chwile nie zmieniajmy już daty, godziny i miejsca. Jak się nie dostaniemy na stadion to pobiegniemy sobie w jakąś inną stronę, terenów biegowych ci u nas dostatek. Tak więc do zobaczenia w niedzielę na Gwarku o 11.
Anna 31 - przyjedź, albo przybiegnij do nas
-
- Stary Wyga
Zaglądałem w prognozę biegową - spodziewane jest kilka grup biegowych przetaczających się w niedziele w okolicach woj. śląskiego. Istnieje uzasadnione niebezpieczeństwo, że się pomotlomy. Moja propozycja jest następując - każdy z naszej grupy niech przyjdzie z żółtą taczką. Na następne spotkanie oczywiściemoże być coś innego.Tak więc do zobaczenia w niedzielę na Gwarku o 11.
Do zobaczenia w niedzielę pchacze żółtych taczek
-
- Zaprawiony W Bojach
haaa, najważniejsze to dobry humor!ar2r pisze:Zaglądałem w prognozę biegową - spodziewane jest kilka grup biegowych przetaczających się w niedziele w okolicach woj. śląskiego. Istnieje uzasadnione niebezpieczeństwo, że się pomotlomy. Moja propozycja jest następując - każdy z naszej grupy niech przyjdzie z żółtą taczką. Na następne spotkanie oczywiściemoże być coś innego.Tak więc do zobaczenia w niedzielę na Gwarku o 11.
Do zobaczenia w niedzielę pchacze żółtych taczek
Info - spotkanie odbędzie się bez względu na panujące warunki atmosferyczne!
- F@E
- Zaprawiony W Bojach
tylko 5,5 kmbleez pisze:ar2r no fakt nie przewidziałem, że w niedzielę może być mecz. Ja myślę, że na tę chwile nie zmieniajmy już daty, godziny i miejsca. Jak się nie dostaniemy na stadion to pobiegniemy sobie w jakąś inną stronę, terenów biegowych ci u nas dostatek. Tak więc do zobaczenia w niedzielę na Gwarku o 11.
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
-
- Zaprawiony W Bojach
No to pierwsze spotkanie mamy za sobą. Na Gwarku stawiły się 3 osoby (ar2e, Grozza & ja) + jeden biegacz (Dominik), którego przypadkowo zgarnęliśmy i wyraził chęć do wspólnego biegania. Tak więc należy uznać to za sukces, dalej będzie już tylko lepiej Pobiegaliśmy wspólnie ok 50 min po bieżni + na koniec lekkie rozciąganie. Tempo biegu konwersacyjne, przynajmniej mi się tak wydawało, bo trochę pogadaliśmy w biegu.
Wszystkich niezdecydowanych i niepewnych siebie zapraszamy! Bez obaw, tempo biegu postaramy się dostosować do najsłabszego.
W przyszłym tygodniu od piątku do niedzieli mnie nie ma, jestem na zawodach w Krynicy, ale mam nadzieję, że grupka się spotka. No to pchacze żółtych taczek- do dzieła!!!
Napiszę jeszcze do Admina, żeby przeniósł nasz wątek z działu Melanż do działu Całą Polska Biega, myślę, że to będzie miejsce bardziej odpowiednie. Mam nadzieję, że założyciel wątku nie będzie miał nic przeciwko.
Pozdro
Wszystkich niezdecydowanych i niepewnych siebie zapraszamy! Bez obaw, tempo biegu postaramy się dostosować do najsłabszego.
W przyszłym tygodniu od piątku do niedzieli mnie nie ma, jestem na zawodach w Krynicy, ale mam nadzieję, że grupka się spotka. No to pchacze żółtych taczek- do dzieła!!!
Napiszę jeszcze do Admina, żeby przeniósł nasz wątek z działu Melanż do działu Całą Polska Biega, myślę, że to będzie miejsce bardziej odpowiednie. Mam nadzieję, że założyciel wątku nie będzie miał nic przeciwko.
Pozdro