Zapomnij o Kalenji !barca89 pisze:A powiedzcie mi czy firma Kalenji poprawiła swoją rozmiarówkę w stosunku do osób szczupłych i dość wysokich (188cm).
Bo nie wiem czy opłaca się wybierać do gdańska do decathlonu. Nigdzie na pomorzu nie mogę dostać jakiejś bluzki do bieganie na mnie w rozsądnej cenie (widziałem dzisiaj np. jakieś gówno za 130 zł !).
A to dlaczego? Jakie są powody takiej opini?? Ja jestem zadowolony....lubusz pisze:Zapomnij o Kalenji !barca89 pisze:A powiedzcie mi czy firma Kalenji poprawiła swoją rozmiarówkę w stosunku do osób szczupłych i dość wysokich (188cm).
Bo nie wiem czy opłaca się wybierać do gdańska do decathlonu. Nigdzie na pomorzu nie mogę dostać jakiejś bluzki do bieganie na mnie w rozsądnej cenie (widziałem dzisiaj np. jakieś gówno za 130 zł !).
Właśnie?? ja biegam i sobie chwale...lubusz pisze:Zapomnij o Kalenji !barca89 pisze:A powiedzcie mi czy firma Kalenji poprawiła swoją rozmiarówkę w stosunku do osób szczupłych i dość wysokich (188cm).
Kurcze juz myslalem, ze to tylko moj problemEddie pisze:Osobiście omijam szerokim łukiem te marki. Jestem bardzo przewrażliwiony jak chodzi o jakość i komfort. Niewiele jest koszulek, które nie zdzierają moich sutkówWole kupić jedną naprawdę dobrą niż kilka gównianych, które mi służyć w żaden sposób nie będą:)