a jestem z Wawy
na prywatne "korepetycje" mnie nie stać i ciezko mi sie z kimś umówić... jestem mało dyspozycyjna z racji 2 dzieci, wyjsc moge jedynie wieczorem ok 21 albo przypadkiem jak mąż ma wolny dzień... cieżki przypadek ze mnie

czy oczekuje zbyt wiele? hmm możliwe... ale wydaje mi sie ze bieganie, czy chociazby wolny truchcik to coś osiągalnego dla każdego... i szlag mnie trafia ze ja nie umiem.....LadyE pisze:kuxa, odnosze wrazenie ze zbyt wiele od siebie oczekujesz. wybacz szczerosc ale z Twojego opisu wynika ze kondycje masz zerowa ...
wypisz wymaluj ja....LadyE pisze:wiecznie jest mi duszno, slabo, nie mam na nic sily a chodzenie to wciaz jedna z bardziej meczacych dla mnie rzeczy
chciałeś chyba powiedzieć z tłuszczamijumper pisze:Wystarczy nie łączyć węglowodanów z białkami, biegać i waga leci aż miło patrzeć. Jest tylko jeden problem - przyzwyczajenia smakowe. No bo jak tu zjeść jajeczko smażone bez chleba albo mięso, rybę bez ziemniaków? Dla mnie to kwestia przyzwyczajenia, a to że nie muszę sobie żdnego składnika odmawiać wystarczająca rekompensata. Polecam wszystkim niedowiarkom mającym problemy z wagą!
Nie, to co chciałem napisać napisałem. Choć do tej listy można dorzucić tłuszcze gdyż zrówno: białka, węglowodany i tłuszcze są trawione przez różne enzymy. Ja jednak ograniczyłem się do niełączenia białek z węglami.F@E pisze:chciałeś chyba powiedzieć z tłuszczamijumper pisze:Wystarczy nie łączyć węglowodanów z białkami, biegać i waga leci aż miło patrzeć. Jest tylko jeden problem - przyzwyczajenia smakowe. No bo jak tu zjeść jajeczko smażone bez chleba albo mięso, rybę bez ziemniaków? Dla mnie to kwestia przyzwyczajenia, a to że nie muszę sobie żdnego składnika odmawiać wystarczająca rekompensata. Polecam wszystkim niedowiarkom mającym problemy z wagą!
F@E, takie stwierdzenia nic nie znaczą. Równie dobrze ja mógłbym napisać, że jesteś głupi. Skoro to kwestionujesz to odnieś się do tego merytorycznie, a nie zaprzeczaj a priori, bo inaczej nikt poważny nie będzie chciał z tobą podejmować dyskusji.F@E pisze:totalny nonsens, powodzenia