marka odtwarzacza muzyki mp3 + dodatki

marka mp3

sandisk
5
15%
sony
2
6%
philips
1
3%
cowon iaudio
1
3%
iriver
2
6%
apple
12
36%
inne markowe
7
21%
nie markowe, nie patrzę na markę przy zakupie
3
9%

Liczba głosów: 33
Awatar użytkownika
lieft
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

dzięki yoko44, problem jest tylko taki, że łatwiej bym kupił go pewnie w polsce niż za granicą. ale będę szikał, znam irivera, mam discmana,muza super, tylko discman nie nadaje się do bieganie, bobym go zepsuł raz dwa.
Pozdrawiam.
---------------
Aktualnie Nike Free 5.0 i Asics ogólnie
PKO
Awatar użytkownika
lieft
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

t60 jest na ebayu-60f za 4G, także chyba wezmę, tylko czekam na zwrot za tego cowona.

Myślę, że w Polsce jest więcej starszych, porządnych modeli w sprzedaży, a nie tylko to, co na topie, czyli ipody, ipody, ipody.......i długo, długo nic.
Awatar użytkownika
lieft
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Po żmudnych :) konsultacjach zdecydowałem się na sansę fuze 8G, iriver T60 był u mnie z hong kongu, w razie reklamacji problem.
Moje 8G w fuze mogę powiększyć do kolejnych 8, co mi w zupełności wystarczy.
Jakby ktoś chciał się poradzić w zakupi3 mp3 do biegania, to pomogę, proszę pisać tu lub na pw.
Przetestowałem parę mp3, nowe modele, konsultowałem się ze sklepami, dzwoniłem do producentów.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Tomi
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Mam podobne doświadczenia w poszukiwaniach właściwego odtwarzacza MP3, zgadzam się co do marki ScanDisk ale model to już inny: Sansa Clip+ i gorąco polecam ten model. A dlaczego:
- mały 2,5 x 3,4 x 1,5 cm
- lekki, coś koło 26g
- w tych wymiarach duży i solidny klip (można przypiąć do spodenek, czegokolwiek)
- możliwość dołożenia dodatkowej pamięci (karta MicroSD)
- łatwy w obsłudze
- dzwięk przyzwoity i dobry
- polecany naprawdę przez nieżalezne portale, dobre opinie na forach
- dobry stosunek cena/jakość

Do niedawna używałem iPoda Nano, przyznaję, że ze względu na własnie wagę, wymiary i łatwość w obsłudze. Trudno jest odzwyczaić się od produktów Apple (no chyba, że się zwarca uwagę tylko na cenę), nawet przyznam zaczyna mnie to trochę denerwować. I znalazłem, coś co jest lepsze. Jeszcze jedno, oczywiście jest iPod shuttle, na początku głęboko rozważałem to urządzenie (małe i lekkie) ale ze względu na filozofię Apple (tylko) ich słuchawki (ewentualnie certyfikowana przelotka - kolene utrudnienie) nie bardzo mi odpowiada. I jeszcze raz podkreślam, przy wyborze naprawdę nie decydowała cena, kluczowe było zalety i funkcjonalności dla biegacza.

Do swojego ScanDisca używam słuchawki do biegania firmy Sennheiser PMX-80 (idealne).
tazoo
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka w maratonie: 3:26:54

Nieprzeczytany post

A ja śmiało mogę polecić sandisk sansa e280 ( w moim przypadku 8gb) z słuchawkami seenheiser pmx 70. Czasem zdarza mi się z tym biegać ale tylko dłuższe wybiegania. Wszystko hula jak trza, a słuchawki przenoszą w kosmos, nie mówiąc o tym, że leżą jak należy. Szczegóły techniczne trzeba znaleźć samemu bo pora już dla mnie późna :chrap: i pisać się nie chce :chrap:
[url=http://runmania.com/rlog/?u=tazoo][img]http://runmania.com/f/8a08b00c9ee276eecbac13751b1319b8.gif[/img][/url]
Ira

Nieprzeczytany post

Sansa Clip+ chyba najlepszy odtwarzacz chyba w swoim przedziale cenowym. Ja za swoją 1 GB dałem coś koło 70 zł i jestem z niego bardzo zadowolony.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ