marka odtwarzacza muzyki mp3 + dodatki
- lieft
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
dzięki yoko44, problem jest tylko taki, że łatwiej bym kupił go pewnie w polsce niż za granicą. ale będę szikał, znam irivera, mam discmana,muza super, tylko discman nie nadaje się do bieganie, bobym go zepsuł raz dwa.
Pozdrawiam.
---------------
Aktualnie Nike Free 5.0 i Asics ogólnie
---------------
Aktualnie Nike Free 5.0 i Asics ogólnie
- lieft
- Stary Wyga
t60 jest na ebayu-60f za 4G, także chyba wezmę, tylko czekam na zwrot za tego cowona.
Myślę, że w Polsce jest więcej starszych, porządnych modeli w sprzedaży, a nie tylko to, co na topie, czyli ipody, ipody, ipody.......i długo, długo nic.
Myślę, że w Polsce jest więcej starszych, porządnych modeli w sprzedaży, a nie tylko to, co na topie, czyli ipody, ipody, ipody.......i długo, długo nic.
- lieft
- Stary Wyga
Po żmudnych
konsultacjach zdecydowałem się na sansę fuze 8G, iriver T60 był u mnie z hong kongu, w razie reklamacji problem.
Moje 8G w fuze mogę powiększyć do kolejnych 8, co mi w zupełności wystarczy.
Jakby ktoś chciał się poradzić w zakupi3 mp3 do biegania, to pomogę, proszę pisać tu lub na pw.
Przetestowałem parę mp3, nowe modele, konsultowałem się ze sklepami, dzwoniłem do producentów.
Pozdrawiam.

Moje 8G w fuze mogę powiększyć do kolejnych 8, co mi w zupełności wystarczy.
Jakby ktoś chciał się poradzić w zakupi3 mp3 do biegania, to pomogę, proszę pisać tu lub na pw.
Przetestowałem parę mp3, nowe modele, konsultowałem się ze sklepami, dzwoniłem do producentów.
Pozdrawiam.
- Tomi
- Wyga
Mam podobne doświadczenia w poszukiwaniach właściwego odtwarzacza MP3, zgadzam się co do marki ScanDisk ale model to już inny: Sansa Clip+ i gorąco polecam ten model. A dlaczego:
- mały 2,5 x 3,4 x 1,5 cm
- lekki, coś koło 26g
- w tych wymiarach duży i solidny klip (można przypiąć do spodenek, czegokolwiek)
- możliwość dołożenia dodatkowej pamięci (karta MicroSD)
- łatwy w obsłudze
- dzwięk przyzwoity i dobry
- polecany naprawdę przez nieżalezne portale, dobre opinie na forach
- dobry stosunek cena/jakość
Do niedawna używałem iPoda Nano, przyznaję, że ze względu na własnie wagę, wymiary i łatwość w obsłudze. Trudno jest odzwyczaić się od produktów Apple (no chyba, że się zwarca uwagę tylko na cenę), nawet przyznam zaczyna mnie to trochę denerwować. I znalazłem, coś co jest lepsze. Jeszcze jedno, oczywiście jest iPod shuttle, na początku głęboko rozważałem to urządzenie (małe i lekkie) ale ze względu na filozofię Apple (tylko) ich słuchawki (ewentualnie certyfikowana przelotka - kolene utrudnienie) nie bardzo mi odpowiada. I jeszcze raz podkreślam, przy wyborze naprawdę nie decydowała cena, kluczowe było zalety i funkcjonalności dla biegacza.
Do swojego ScanDisca używam słuchawki do biegania firmy Sennheiser PMX-80 (idealne).
- mały 2,5 x 3,4 x 1,5 cm
- lekki, coś koło 26g
- w tych wymiarach duży i solidny klip (można przypiąć do spodenek, czegokolwiek)
- możliwość dołożenia dodatkowej pamięci (karta MicroSD)
- łatwy w obsłudze
- dzwięk przyzwoity i dobry
- polecany naprawdę przez nieżalezne portale, dobre opinie na forach
- dobry stosunek cena/jakość
Do niedawna używałem iPoda Nano, przyznaję, że ze względu na własnie wagę, wymiary i łatwość w obsłudze. Trudno jest odzwyczaić się od produktów Apple (no chyba, że się zwarca uwagę tylko na cenę), nawet przyznam zaczyna mnie to trochę denerwować. I znalazłem, coś co jest lepsze. Jeszcze jedno, oczywiście jest iPod shuttle, na początku głęboko rozważałem to urządzenie (małe i lekkie) ale ze względu na filozofię Apple (tylko) ich słuchawki (ewentualnie certyfikowana przelotka - kolene utrudnienie) nie bardzo mi odpowiada. I jeszcze raz podkreślam, przy wyborze naprawdę nie decydowała cena, kluczowe było zalety i funkcjonalności dla biegacza.
Do swojego ScanDisca używam słuchawki do biegania firmy Sennheiser PMX-80 (idealne).
-
- Stary Wyga
- Życiówka w maratonie: 3:26:54
A ja śmiało mogę polecić sandisk sansa e280 ( w moim przypadku 8gb) z słuchawkami seenheiser pmx 70. Czasem zdarza mi się z tym biegać ale tylko dłuższe wybiegania. Wszystko hula jak trza, a słuchawki przenoszą w kosmos, nie mówiąc o tym, że leżą jak należy. Szczegóły techniczne trzeba znaleźć samemu bo pora już dla mnie późna
i pisać się nie chce 

[url=http://runmania.com/rlog/?u=tazoo][img]http://runmania.com/f/8a08b00c9ee276eecbac13751b1319b8.gif[/img][/url]
Sansa Clip+ chyba najlepszy odtwarzacz chyba w swoim przedziale cenowym. Ja za swoją 1 GB dałem coś koło 70 zł i jestem z niego bardzo zadowolony.