Tutaj.Yogi! pisze:Gdzie gościa rwać?
Od nas to najbliżej chyba będziesz miał na -> Mangalii 4 (lepiej umówić się telefonicznie na wizytę).
Tutaj.Yogi! pisze:Gdzie gościa rwać?
Wiem że w czerwcu mają jakąś promocje i nie kosztuje to tak dużo 299 bądź 399 zł.Yogi! pisze:Dziękuję za informacje.
Z tego co widziałem na stronie (Mangalia 4 to jam narty kupował) to droga impreza. Aż takich potrzeb nie mam, ale dla Was - biorąc pod uwagę jej opis - na pewno będzie cenna sprawa.
Treningowy półmaraton przebiegnięty dziś w samotności nie cieszy tak, jak myśl o przyszłoniedzielnym Varsovia Run. Szykujcie się i bez wykrętów proszę.Szkoda, że tak mało nas z MPK było. Spotkaliśmy tylko Miodzia z żoną i B&B z mężem.
Darek jak do tej pory przejechałem na nim niewiele ponad 100 km, trochę z braku czasu, trochę że oglądam też wszystkie mecze na mistrzostwach świta, trochę że gdy jest taki nowiutki i czyściutki to się tak ładnie prezentujedarek284 pisze:
Piotr, a jak się udał test maszyny? Wojtek opowiadał, że kupiłeś kosmiczny rower, aż strach się z Tobą teraz umówić na jakąś przejażdżkę. My wczoraj przejechaliśmy całym DAR-em 60 km, spokojnie, dostojnie, testowaliśmy nowe pozycje i nowe, wypożyczone siodła. Pozycje zdały test, ale siodła niestety nie.