Można, możnaArek Bielsko pisze:a można prosić o profil biegu na 17km ??

- ale nie znalazłem mapy tego biegu więc nie zrobiłem profilu.
Można, możnaArek Bielsko pisze:a można prosić o profil biegu na 17km ??
Tusik, dzwoniłem tam w spr rezerwacji noclegów i jest kilka kwestii...Tusik pisze:internat - noclegi
Osoby, które chcą nocleg w internacie - odpłatność 17 zł. od osoby za 1 dzień, muszą wcześniej sobie go zarezerwować. Rezerwacja telefoniczna od poniedziałku do piątku od godz. 8:00-14:00.
Możliwość rezerwacji od 2 lipca - do 5 lipca włącznie.
Telefon: /18/ 337-26-02
Stronka internatu: http://www.zstio.edu.pl/?str=inter.htm
Arku, wiesz, to jest internat, a nie hotel i pani zapisująca ma pewne "nawyki" z ubiegłego systemu...Arek Bielsko pisze:Tusik, dzwoniłem tam w spr rezerwacji noclegów i jest kilka kwestii...Tusik pisze:internat - noclegi
Osoby, które chcą nocleg w internacie - odpłatność 17 zł. od osoby za 1 dzień, muszą wcześniej sobie go zarezerwować. Rezerwacja telefoniczna od poniedziałku do piątku od godz. 8:00-14:00.
Możliwość rezerwacji od 2 lipca - do 5 lipca włącznie.
Telefon: /18/ 337-26-02
Stronka internatu: http://www.zstio.edu.pl/?str=inter.htm
1. tak dla informacji - na stronce www tego internatu jest napisane, że są pok. 2 i 4 osobowe, a w rzeczywistości są tylko 4 osobwe - wielka szkoda!
2. na razie jest sporo wolnych miejsc, więc teoretycznie jest możliwe, że będziemy we 2 os w pok.4 osobowym... ale jak będzie full, to kurna, cza będzie jakieś mixy robić... jak się ktoś zna to spoko, ale jak nie to mogą być problemy...
3. teoretycznie sobie zarezerwowałem 2 miejsca, ale Pani powiedziała mi, że to, że sobie telefonicznie zarezerwowałem, wcale nie oznacza, że te miejsca będziemy mieli na pewno...czyli jak?? przyjeżdżamy, a tam nie ma dla nas miejsc?? to po co ta rezerwacja??
podobno takie szczegóły, to są w kompetencji organizatora biegu, a nie Dyrekcji internatu...
pozdr,
Arek
- na liście startowej jest parę osób z okolic Warszawy. Może znajdziesz kogoś znajomego?Tam pisze:Wybiera się ktoś z okolic W-wy, nieśmiało zapytam:)?
Arek czy to Ty byłeś w koszulce UTMB ?? i dziewczyną co startowała w NW ?? Ja mam jedną uwagę dotyczącą pakietów startowych. Mianowicie nie były one takie same. Kolega, który zarejestrował się przed biegiem dostał jeszcze jakiś album dotyczący sportowego życia Limanowej. Tylko tyle z negatywnych uwag.Arek Bielsko pisze:Przede wszystkim:
OGROMNE GRATULACJE
dla Organizatorów Limanowa Forrest !!!
wspaniałe biegi, miła i dobra organizacja,
czuć, że ten bieg jest głównie dla startujących, a nie dla Organizatorów, jak to czasem bywa,
zapanować nad dwudniowymi zawodami, nad kilkuset zawodnikami, ich rodzinami, pochytać to wszystko, tak, żeby wszystkich zadowolić, żeby nikt nie poczuł się zignorowany czy źle potraktowany to naprawdę WIELKI SZACUN
liczę na powtórkę za rok![]()
pozdr,
Arek
PS.
mam też kilka negatywnych uwag pod kątem uczestników NW, ale to później, jak to jakoś ubiorę we w miarę łagodne słowa...