Ścieżki Biegowe - Poznań
-
- Dyskutant
W niedzielę biegałem w Grodzisku. Straszny upał .Jednakże organizacja tego półmaratonu, entuzjazm wolntariuszy, strefa dla zawodników, doping na trasie i prysznice to po prostu coś pięknego . Czego doznałem ja i kilku naszych ścieżkowiczów, których "gorąco" ( ) pozdrawiam.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:59:16
- Kontakt:
cień był tylko w kilku miejscach na chodnikach...
-
- Dyskutant
Finał ścieżek w Poznaniu może nie był zbyt uroczysty ale zawsze miło spotkać się na wspólnym bieganiu. Ale, niestety od połowy dystansu poczułem pieczenie z tyłu pięty . W następnym dniu nie mogłem normalnie chodzić. Achilles znowu dał o sobie znać. Teraz niestety, moi biegowi przyjaciele spotkamy się w przyszłym roku
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mam pytanie odnośnie drugiej trasy biegowej do ludzi z Malty. Chodzi mi o to ile mierzy okrążenie które prowadzi przy płocie od stoku, może kojarzycie, bo mieliście tam trening i ja byłem pobiegać swój trening. Jeśli nie będziecie kojarzyć postaram się to jakaś na mapce narysować. Słyszałem, że 1100m, ale nie wiem czy to prawda.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Lukasz, masz na mysli te pętlę?
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=nfxxxsxxxsprvzhp
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=nfxxxsxxxsprvzhp
-
- Dyskutant
- Kontakt:
na tej pętli różnica wzniesień jest minimalna
w tym rejonie nie znam innych kilometrówek poza asfaltowymi odcinkami wokół jeziora
czy odbędzie się jesienny test Coopera?
w tym rejonie nie znam innych kilometrówek poza asfaltowymi odcinkami wokół jeziora
czy odbędzie się jesienny test Coopera?