Raul7- komentarze
Moderator: infernal
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
No cóż poradzić... za głupote trzeba płacić... a po 2. sam dobrze wiedziałeś że ten plan był bez szans... a teraz jest nieźle... 42min to juz blisko do 40min... zobaczymy... ale złamie w tym roku te 40! choćbym miał zdechnąć! jeszcze nie bardzo wiem jak ale uda sie...
Dlatego tak sie cieszyłem z tego na 5km... puki sie nie okazało że to 5 nie ma 5
Dlatego tak sie cieszyłem z tego na 5km... puki sie nie okazało że to 5 nie ma 5
- Yafoo
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
http://allegro.pl/item1073367565_autan_ ... szcze.html
AUTAN - bardzo dobra rzecz na komary. Jako zapalony wędkarz mam wypróbowane wiele specyfików na komary itp. i ten jest bezapelacyjnie najlepszy odpędza nawet wszystkie muszki-meszki itd.
Ciężko dostać w aptece ale może się uda.
Acha, żaden spray tylko płyn lub sztyft ale ten ostatni ciężko dostać - ale jest najlepszy.
AUTAN - bardzo dobra rzecz na komary. Jako zapalony wędkarz mam wypróbowane wiele specyfików na komary itp. i ten jest bezapelacyjnie najlepszy odpędza nawet wszystkie muszki-meszki itd.
Ciężko dostać w aptece ale może się uda.
Acha, żaden spray tylko płyn lub sztyft ale ten ostatni ciężko dostać - ale jest najlepszy.
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
Ale też nie popadajmy w histerię. Jak się biegnie, to nie gryzą - dopiero przy postoju - ale wtedy łupią jak wściekłe.
Raul - dobrze, że zweryfikowałeś cel. W sumie dążymy do podobnego czasu, więc kibicuję. Masz na pewno atut w postaci wagi - jak treningów nie będziesz opuszczał, to może w okolice tych 42 minut się zapędzisz . Jeśli chodzi o mnie, to w tej chwili nie mam co marzyć o tym . Pozdro.
Raul - dobrze, że zweryfikowałeś cel. W sumie dążymy do podobnego czasu, więc kibicuję. Masz na pewno atut w postaci wagi - jak treningów nie będziesz opuszczał, to może w okolice tych 42 minut się zapędzisz . Jeśli chodzi o mnie, to w tej chwili nie mam co marzyć o tym . Pozdro.
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
Yafoo- THX na pewno wypróbuje i mam nadzieje że pomoże to nie są komary tylko mali krwiopijcy!!
PATATAJEC- po 1. widze że nie biegałem nigdy w puszczy która chwile wcześniej była zalana... oj uwierz Mi na słowo że gryzą w locie nei siadając na Tobie! nie wierzysz? zapraszam
Po 2. Nie mów mi że nie masz szans bo jesteś dużo lepszy ode mnie, a przede wszystkim bardziej konsekwentny! taki już mój nie fart ze jestem jaki jestem
A co do tego że mi kibicujesz to dzięki Ja Tobie kibicuje i czytam bloga odkąd go masz Za rok widzimy sie na Cracovia Maraton! i nawet nie mów że nie będziesz bo przyjadę do Wawy i nakopie Ci do dupy
PATATAJEC- po 1. widze że nie biegałem nigdy w puszczy która chwile wcześniej była zalana... oj uwierz Mi na słowo że gryzą w locie nei siadając na Tobie! nie wierzysz? zapraszam
Po 2. Nie mów mi że nie masz szans bo jesteś dużo lepszy ode mnie, a przede wszystkim bardziej konsekwentny! taki już mój nie fart ze jestem jaki jestem
A co do tego że mi kibicujesz to dzięki Ja Tobie kibicuje i czytam bloga odkąd go masz Za rok widzimy sie na Cracovia Maraton! i nawet nie mów że nie będziesz bo przyjadę do Wawy i nakopie Ci do dupy
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Taki segregator też mam . Nawet dwa. Są tam numery startowe, wyniki i trasy. Ale sama bym na to nie wpadła. Wszystko robi mój mąż .
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
Niestety albo stety nie posiadam męża musze radzić sobie sam... jak wybiega tyle zawodów co Ty to tez sie dwa uzbierają a ja mam jeszcze zdjęcie na odwrocie z każdego biegu
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Zdjęć nie wkładamy do segregatorów. Zdjęcia, to moja "działka". Mam wszystkie ślicznie ułożone na komputerze.
Fajnie będzie się z tymi segregatorami wspominać za lat parę "stare dobre czasy".
Fajnie będzie się z tymi segregatorami wspominać za lat parę "stare dobre czasy".
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
Ja też mam zdjecia na kompie poukładane wszystkie... ale jedno z każdych zawodów, drukuje i wkładam na odwrocie... przeważnie są to zdjęcia ze znajomymi biegaczami... do tej pory żałuje że na Skawinie po biegu nie nie złapałem na zdjęcie ale jeszcze Cie dołapie ..
- piter82
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:32
- Życiówka w maratonie: 3:22:xx
z tej piłki to nic dobrego nie ma , no to masz przerwę od biegania i to sporą, przy złamaniu nie można biegać z tego co się orientuje, bo wstrząsy uniemożliwiają zrastanie kości, pech to pech - szybko wracaj do zdrowia, trzymam kciuki
POZDRO!!!!
POZDRO!!!!
Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
oj bidoku... daj sobie luzu przez dwa tygodnie, kości dosyć szybko się zrasta, ale na początku nie biegaj, bo krzywo się zrośnie i co będzie?
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
tzn do środy nie ma szans a w środe learz zobaczymy co powie... ale z tego co mówił to z tym co chcą mi założyć można normalnie uprawiać sport... oczywista że jak będzie boleć to sie nawet nie będe wygłupiał ale jak sie będzie dało i lekarz mi powie że moge...
a co do tego że piłka to nic dobrego? ja wiem? wyrabia szybkość i inne partie mięśni niż normalne bieganie a to że akurat tak sie stało jak sie stało to trudno... noga sie naprawiła to i ręka będzie żyć... z piłki nie zrezygnuje choćbym nie wiem co i kto i mówił.. nie ma szans...
a co do tego że piłka to nic dobrego? ja wiem? wyrabia szybkość i inne partie mięśni niż normalne bieganie a to że akurat tak sie stało jak sie stało to trudno... noga sie naprawiła to i ręka będzie żyć... z piłki nie zrezygnuje choćbym nie wiem co i kto i mówił.. nie ma szans...
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ty połamańcu! Jak nie noga to ręka... Współczucie! Wracaj do zdrowia.
- Tomaszzz
- Zaprawiony W Bojach
Przez pot, krew i łzy do zwycięstwa!
Granicą wytrzymałości fizycznej jest granica twojej wytrzymałości psychicznej.
.............Dziennik treningowy autorstwa Konrada Różyckiego, polecam wersję 1.1.
..........................Dokładny pomiar odległości.
.............Dziennik treningowy autorstwa Konrada Różyckiego, polecam wersję 1.1.
..........................Dokładny pomiar odległości.
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
magic item: blue cast (+10 tempo; +40 endurance) ?!Raul7 pisze:Raczej tyle że ten gips sporo daje... opłacało sie dać za niego te 40zł...