astmą pieniactwa nie usprawiedliwiszewcze pisze: Tak, na astmę. Poważnie odpowiadam.
to twój (celowo z małej litery) problem.I dlatego 20 zł/m-c to dla mnie majątek.
W przeciwieństwie do ciebie odczuwam silny związek pomiędzy działać a mieć
astmą pieniactwa nie usprawiedliwiszewcze pisze: Tak, na astmę. Poważnie odpowiadam.
to twój (celowo z małej litery) problem.I dlatego 20 zł/m-c to dla mnie majątek.
Wyraziłam swoje zdanie, że Twój sposób działania (i w ogóle myślenia) w kontekście zakładania stowarzyszenia jest - moim zdaniem - nietrafiony. Do wyrażenia zdania na temat stowarzyszenia upoważnia mnie podjęty do tej pory wysiłek: zorganizowanie zebrania, stworzenie listy, zgromadzenie i rozesłanie plików, itd. Zrobiłam to społecznie.jaszczomb pisze:astmą pieniactwa nie usprawiedliwiszewcze pisze: Tak, na astmę. Poważnie odpowiadam.to twój (celowo z małej litery) problem.I dlatego 20 zł/m-c to dla mnie majątek.
W przeciwieństwie do ciebie odczuwam silny związek pomiędzy działać a mieć
straszne.. załamałem sięewcze pisze: Nie odpowiadaj na ten post, bo ja nie zamierzam prowadzić z Tobą dyskusji - ani na temat stowarzyszenia, ani na żaden inny temat.
Z tego co wiem ekipa nawet całkiem spora, czyli będziemy godnie reprezentować nasze przyszłe stowarzyszenie.zby pisze: I jeszcze takie pytanie do ogolu: kto wybiera sie w sobote na bieg Solidarnosci?
Witam Cię Celyna na naszym forum.celyna_220v pisze:DZisiaj jest trening w wąwozie?
Może ja zacznę moją relacją z tegoż biegu, a więc biegło mi się rewelacyjnie jak na aurę, w której przyszło nam startować. Z wyniku jestem zadowolony, gdyż pobiłem mój ubiegłoroczny o prawie trzy minuty, a wynosi on w tej chwili 57m 40 kilka sekund. Największą jednak niespodziankę organizatorzy sprawili niepełnosprawnym uczestnikom , bo ufundowali dla każdego z nich po 300 złotych. Ja również za co jestem ogromnie wdzięczny , bo ostatnio u mnie się nie przelewało. No i to by było na tyle, jutro następny bieg w Urszulinie. Pozdrawiam i namawiam wszystkich niezdecydowanych do biegania.Kinga pisze:Zdawajcie relacje z biegu Solidarności!!!