co dokładnie masz na myśli ??gasper pisze: no dyskusja jest jak najbardziej merytoryczna - tylko niektóre z zalet butów powinny być przedstawione jako wady
pozdr,
Arek
co dokładnie masz na myśli ??gasper pisze: no dyskusja jest jak najbardziej merytoryczna - tylko niektóre z zalet butów powinny być przedstawione jako wady
o przetaczaniu yacool już wspomniał, dla mnie wadą jest też: podparcie śródstopia jest solidne i wyczuwalneArek Bielsko pisze:co dokładnie masz na myśli ??gasper pisze: no dyskusja jest jak najbardziej merytoryczna - tylko niektóre z zalet butów powinny być przedstawione jako wady
pozdr,
Arek
Ponieważ Yacool o przetaczaniu nic nie wspomniał, a napisał tylko coś o jakiejś dziwce to nie bardzo rozumiem co jest dla Ciebie wadą?gasper pisze: o przetaczaniu yacool już wspomniał, dla mnie wadą jest też..
To chyba rozumie każdy średnio zorientowany człowiek, chodzi jak mniemam o to, że but nie jest wyposażony w żadne ekstra elementy kontrolujące pronację stopy.gasper pisze: zapytam tylko jeszcze o sens zdania:
"Pod względem biomechanicznym, podeszwa jest dostosowana do stopy neutralnej"
no to przeczytaj drugą część mojego zdania bo sprytnie pominąłeś drugą rzecz udając, że pierwszej nie maAdam Klein pisze:No to ja się zapytam o sens zdania:Ponieważ Yacool o przetaczaniu nic nie wspomniał, a napisał tylko coś o jakiejś dziwce to nie bardzo rozumiem co jest dla Ciebie wadą?gasper pisze: o przetaczaniu yacool już wspomniał, dla mnie wadą jest też..
yacool zacytował fragment o przetaczaniu - myślałem, że to wystarczy..... już nie będę tego okraszał tak jak TyAdam Klein pisze:No nie. Napisałeś, że "o przetaczaniu yacool już wspomniał, dla mnie wadą jest też" - czyli jakaś wada jest w "przetaczaniu" o czym pisał Yacool, tak? To Ty raczej sprytnie napisałeś, że Yacool o czymś wspomniał nie bardzo chyba wiedząc do czego się odnosisz?
Oczywiście, że mogą, taka jest cecha forefootrunnerów, że we wszystkim mogą, może nie powinni w tych które są twarde (twardsze) od środka.yacool pisze: A co z tymi - nazwijmy ich flatfootrunnerami jak sugeruje Biom? Mogą bezpiecznie biegać w Columbii?
cytat z mojej wypowiedzi: dla mnie wadą jest też: podparcie śródstopia jest solidne i wyczuwalneArek Bielsko pisze:dobra, pomijając tą filozoficzno-naukową wymianę skomplikowanych teorii, którą i tak każdy po swojemu interpretuje, napisz proszę Gasper, o które dokładnie cechy tego buta Ci chodzi, które to ja opisałem jako zalety, a wg Ciebie są wadami...
konkretnie, bo naprawdę jestem ciekaw, może ja po prostu całkowicie inaczej oceniam buty, może źle coś interpretuje...
abstrachując od tych konkretnych, może mi się to przydać przy kolejnych testach
pozdr,
Arek
Yacool - gdzie ?yacool pisze:Wplatanie do własnej oceny biomechaniki, przestaje być już swobodną wypowiedzią i wymaga stosownego potwierdzenia w wynikach badań.
Bagatelizowanie tego czy wręcz ironiczne krygowanie się ...