GG -Grupa Górnośląska 2004
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
MacGor, jak znam siebie, to mnie trema zeżre zanim wystartuję. Walące serce jak młot, poddenerwowanie, nogi jak z waty - o kurka! juz mi słabo na samą myśl.
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Ulka - startowanie nie jest takie złe. Ja debiutowałem w zeszłym roku w Bielsku na biegu Fiata z założeniem, że biegne swoje.
Więc ustawiłem się na końcu i potem już tylko wyprzedzałem![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
8,5km dam radę spokojnie przebiec, przecież biegasz większe dystanse chociażby na PM. A czas - zależy tylko od Ciebie. Chyba, że masz jakiegoś trenera, który bedzie CIę rozliczał z efektu![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
Więc ustawiłem się na końcu i potem już tylko wyprzedzałem
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
8,5km dam radę spokojnie przebiec, przecież biegasz większe dystanse chociażby na PM. A czas - zależy tylko od Ciebie. Chyba, że masz jakiegoś trenera, który bedzie CIę rozliczał z efektu
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
Któż jak Bóg!
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
Jak to poganiają. A jeszcze nie wystartowałam :hahaha:
Jak się ustawie na końcu, to zawsze się mogę pochwalić, że nikt mnie nie wyprzedził![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Jak się ustawie na końcu, to zawsze się mogę pochwalić, że nikt mnie nie wyprzedził
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Jestem ciekawa, jakie macie plany startowe na najbliższe tygodnie?
Ja planuję: 25.IV. -Korfanty, 1.V. Krapkowice (10km atest), 9.V. bieg górski na Węgrzech (10km), a potem -jeszcze nie zdecydowałam.
Ja planuję: 25.IV. -Korfanty, 1.V. Krapkowice (10km atest), 9.V. bieg górski na Węgrzech (10km), a potem -jeszcze nie zdecydowałam.
Matka, żona i biegaczka
- lukaszj
- Wyga
Witam GG - nie ma to jak bawić się hasłami, dzięki temu mam nowy login ![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Najwcześniej Bukowno 22.05 - 10km , potem Bieg Fiata, Imielin, Jaworzno, Gliwice,Lubliniec. Na Korfantym w tym roku niestety się nie zjawie.
Pozdrawiam
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Najwcześniej Bukowno 22.05 - 10km , potem Bieg Fiata, Imielin, Jaworzno, Gliwice,Lubliniec. Na Korfantym w tym roku niestety się nie zjawie.
Pozdrawiam
łukasz