GG -Grupa Górnośląska 2004
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
MacGor, jak znam siebie, to mnie trema zeżre zanim wystartuję. Walące serce jak młot, poddenerwowanie, nogi jak z waty - o kurka! juz mi słabo na samą myśl.
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Ulka - startowanie nie jest takie złe. Ja debiutowałem w zeszłym roku w Bielsku na biegu Fiata z założeniem, że biegne swoje.
Więc ustawiłem się na końcu i potem już tylko wyprzedzałem
8,5km dam radę spokojnie przebiec, przecież biegasz większe dystanse chociażby na PM. A czas - zależy tylko od Ciebie. Chyba, że masz jakiegoś trenera, który bedzie CIę rozliczał z efektu
Więc ustawiłem się na końcu i potem już tylko wyprzedzałem
8,5km dam radę spokojnie przebiec, przecież biegasz większe dystanse chociażby na PM. A czas - zależy tylko od Ciebie. Chyba, że masz jakiegoś trenera, który bedzie CIę rozliczał z efektu
Któż jak Bóg!
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
Jak to poganiają. A jeszcze nie wystartowałam :hahaha:
Jak się ustawie na końcu, to zawsze się mogę pochwalić, że nikt mnie nie wyprzedził
Jak się ustawie na końcu, to zawsze się mogę pochwalić, że nikt mnie nie wyprzedził
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Jestem ciekawa, jakie macie plany startowe na najbliższe tygodnie?
Ja planuję: 25.IV. -Korfanty, 1.V. Krapkowice (10km atest), 9.V. bieg górski na Węgrzech (10km), a potem -jeszcze nie zdecydowałam.
Ja planuję: 25.IV. -Korfanty, 1.V. Krapkowice (10km atest), 9.V. bieg górski na Węgrzech (10km), a potem -jeszcze nie zdecydowałam.
Matka, żona i biegaczka
- lukaszj
- Wyga
Witam GG - nie ma to jak bawić się hasłami, dzięki temu mam nowy login
Najwcześniej Bukowno 22.05 - 10km , potem Bieg Fiata, Imielin, Jaworzno, Gliwice,Lubliniec. Na Korfantym w tym roku niestety się nie zjawie.
Pozdrawiam
Najwcześniej Bukowno 22.05 - 10km , potem Bieg Fiata, Imielin, Jaworzno, Gliwice,Lubliniec. Na Korfantym w tym roku niestety się nie zjawie.
Pozdrawiam
łukasz