Ścieżki Biegowe - Lublin
- Piotr Kitliński
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam !!!
Na ostatnich zajęciach w ramach rozgrzewki przetestowalimy kilka zabaw ruchowych. Na poczatku nie widziałem entuzjazmu ale z upywem czasu co raz lepiej bawiliśmy się. Miałem przygotowany jeszcze przybory do innych zabaw ale zdążyliśmy wykorzystać tylko piłki lekarskie. Bo zabrakło by czasu na bieganie a tak jeszcze pobiegaliśmy sobie.
Cieszę się, że niemal na każdych zajęciach są nowi uczestnicy. Fajnie, że wiele osób może zacząć zabawę w bieganie z nami.
Przypominam, że w środę prawdopodobnie wybierzemy się na wycieczkę biegową do lasu a w sobotę o godz. 10.00 POLSKA BIEGA na Ścieżce Biegowej w Wąwozie LSM. Czy po raz pierwszy złamiemy 40 a może przełamiemy pół setki uczestników? Mobilizujcie się i zapraszamy nowych.
Zdjęcie z zabay "Murarz"
Pozdrawiam Piotr K
trener Ścieżki Biegowej
Na ostatnich zajęciach w ramach rozgrzewki przetestowalimy kilka zabaw ruchowych. Na poczatku nie widziałem entuzjazmu ale z upywem czasu co raz lepiej bawiliśmy się. Miałem przygotowany jeszcze przybory do innych zabaw ale zdążyliśmy wykorzystać tylko piłki lekarskie. Bo zabrakło by czasu na bieganie a tak jeszcze pobiegaliśmy sobie.
Cieszę się, że niemal na każdych zajęciach są nowi uczestnicy. Fajnie, że wiele osób może zacząć zabawę w bieganie z nami.
Przypominam, że w środę prawdopodobnie wybierzemy się na wycieczkę biegową do lasu a w sobotę o godz. 10.00 POLSKA BIEGA na Ścieżce Biegowej w Wąwozie LSM. Czy po raz pierwszy złamiemy 40 a może przełamiemy pół setki uczestników? Mobilizujcie się i zapraszamy nowych.
Zdjęcie z zabay "Murarz"
Pozdrawiam Piotr K
trener Ścieżki Biegowej
- jaszczomb
- Zaprawiony W Bojach
Wczoraj skakałem po pagórkach w Puławach . Czas z zegarka to 29:55 więc plan ambitny zrealizowany.
Schudnę jeszcze pare kilo i zacznę usuwac Ukrainców
Schudnę jeszcze pare kilo i zacznę usuwac Ukrainców
- ola87
- Wyga
No rzeczywiscie sa numerki - tylko co na nich napisac? Imie czy jakis specjalny nr?
Zapraszam na blog biegowy https://sportsjunkie.pl
- Piotr Kitliński
- Zaprawiony W Bojach
Witam !!!
Cieszę się, że są chętni do biegania. Jak narazie parę dodatkowych numerków mam. Kto już ma wpiszcie na nich Imię i Nazwisko ale nie przyczepiajcie ich - na ich podstawie będziemy losować nagrody.
Przypominam SOBOTA OD 9.00. ZAPISY O 10.00 START - 8 MAJA 2010R ŚCIEŻKA BIEGOWA WaWÓZ LSM
Pozdrawiam i zapraszam
Piotr K trener Ścieżki Lublin
Cieszę się, że są chętni do biegania. Jak narazie parę dodatkowych numerków mam. Kto już ma wpiszcie na nich Imię i Nazwisko ale nie przyczepiajcie ich - na ich podstawie będziemy losować nagrody.
Przypominam SOBOTA OD 9.00. ZAPISY O 10.00 START - 8 MAJA 2010R ŚCIEŻKA BIEGOWA WaWÓZ LSM
Pozdrawiam i zapraszam
Piotr K trener Ścieżki Lublin
-
- Rozgrzewający Się
witam serdecznie :D jestem na studiach w lublinie , mam zamiar zacząć biegać nie za bardzo lubie sport ...ale lubie chodzić po górach (no gdyby nie ten brak kondycji:P ) no i chcem poprawić sylwetkę moze kiedyś wybiegnę na waszą ścieżkę o ile juz bede potarfiła przebiec więcej niż 5 minut :P Pozdrawiam ciesze się ze sie tak "zrzeszacie"
- Kinga
- Dyskutant
Hej Gocha! Koniecznie przybiegaj na ścieżki, brakuje nam tu dziewczyn, ciągle jesteśmy w mniejszości Niczym się nie przejmuj jak na początku będzie ciężko, w grupie zawsze jest raźniej a zajęcia w ustalonym dniu i godzinie motywują do regularnego wysiłku. Pomalutku i też dojdziesz do takiej formy, że nigdy byś o to siebie nie podejrzewałagocha85 pisze: witam serdecznie :D jestem na studiach w lublinie , mam zamiar zacząć biegać nie za bardzo lubie sport ...ale lubie chodzić po górach (no gdyby nie ten brak kondycji:P ) no i chcem poprawić sylwetkę moze kiedyś wybiegnę na waszą ścieżkę o ile juz bede potarfiła przebiec więcej niż 5 minut :P Pozdrawiam ciesze się ze sie tak "zrzeszacie"
Baaaaaardzo zachęcam!!! A zgrabna sylwetka pojawi się swoją drogą baaaaaaardzo szybko Koniecznie przybądź na biegi w sobotę - trochę przetruchtasz, trochę przejdziesz - ważne żebyś spróbowała
Ja niestety nie będę mogła uczestniczyć w biegach w sobotę, ale jestem pewna, że frekwencja będzie bardzo wysoka. Życzę udanej zabawy i żałuję, że nie mogę być jednocześnie w dwóch miejscach
Do zobaczenia na ścieżce!
- ola87
- Wyga
Oczywiscie, zapraszamy serdecznie do przylaczenia sie do nas i powiekszenia skromnej grupy kobiet! I od razu wole ostrzec:bieganie uzalezenia
- Piotr Kitliński
- Zaprawiony W Bojach
Witam !!!
Ile ja już osób spotkałem, które nie wierzyły, że przebiegną jakikolwiek dystans. Systematyczność i biegi w grupie to najlepszy sposób motywacji do rozpoczęcia przygody z bieganiem. Tak więc odwagi i zapraszamy na Ścieżkę.
POLSKA BIEGA sprzęt na trasę, nagrody, numerki startowe wszystko przygotowane (aby mi tylko nie ukradli sapochodu).
Jutro około 6.30 wyruszam w teren do rozstawienia trasy. Około 8.00 jeszczde do sponsora. Myślę, że 9.00 zapisy, 9.45 rozgrzewka, 10.00 start, 11.00 wręczenie nagród, 13.00 w domu na odpoczynek i ...
A więc do zobaczenia.
Piotr K trener Ścieżek
Ile ja już osób spotkałem, które nie wierzyły, że przebiegną jakikolwiek dystans. Systematyczność i biegi w grupie to najlepszy sposób motywacji do rozpoczęcia przygody z bieganiem. Tak więc odwagi i zapraszamy na Ścieżkę.
POLSKA BIEGA sprzęt na trasę, nagrody, numerki startowe wszystko przygotowane (aby mi tylko nie ukradli sapochodu).
Jutro około 6.30 wyruszam w teren do rozstawienia trasy. Około 8.00 jeszczde do sponsora. Myślę, że 9.00 zapisy, 9.45 rozgrzewka, 10.00 start, 11.00 wręczenie nagród, 13.00 w domu na odpoczynek i ...
A więc do zobaczenia.
Piotr K trener Ścieżek
- ola87
- Wyga
No i bylo swietnie, duzo osob, pyszne nagrody i posilek potreningowy
Poprosze jeszcze tylko trenera o wyslanie zdjec na mail
Poprosze jeszcze tylko trenera o wyslanie zdjec na mail
- Piotr Kitliński
- Zaprawiony W Bojach
Polska Biega na Ścieżce Biegowej w Wąwozie LSM zaliczona.
Wszystkim uczestnikom gratuluję pokonania dystansu i dziękuję za udział.
Miałem nadzieję, że padnie w tym roku 50 uczestników i tym razem się nie udało. Może za rok albo jeszcze przed wakacjami na Teście Coopera lub Mistrzostwach Polski Ścieżek Biegowych.
Relację umieszczam fotograficzną (Robert jeszcze raz dzięki za przeszkolenie).
Pod każdym zdjęciem mój komentarz.
ZAPISAĆ SIĘ DO BIEGU TO PODSTAWA
PO ROZGRZEWCE IDZIEMY NA START
WSZYSCY GOTOWI DO BIEGU
BIEG TO ZDROWIE
BIEGANIE W GRUPIE TO PRZYJEMNOŚĆ
KTO PRZYBIEGŁ PIERWSZY? I CO DZIAŁO SIĘ DALEJ? - CZY KTOŚ JEST ZAINTERESOWANY ??? CZEKAM NA ODZEW
Wszystkim uczestnikom gratuluję pokonania dystansu i dziękuję za udział.
Miałem nadzieję, że padnie w tym roku 50 uczestników i tym razem się nie udało. Może za rok albo jeszcze przed wakacjami na Teście Coopera lub Mistrzostwach Polski Ścieżek Biegowych.
Relację umieszczam fotograficzną (Robert jeszcze raz dzięki za przeszkolenie).
Pod każdym zdjęciem mój komentarz.
ZAPISAĆ SIĘ DO BIEGU TO PODSTAWA
PO ROZGRZEWCE IDZIEMY NA START
WSZYSCY GOTOWI DO BIEGU
BIEG TO ZDROWIE
BIEGANIE W GRUPIE TO PRZYJEMNOŚĆ
KTO PRZYBIEGŁ PIERWSZY? I CO DZIAŁO SIĘ DALEJ? - CZY KTOŚ JEST ZAINTERESOWANY ??? CZEKAM NA ODZEW
- jaszczomb
- Zaprawiony W Bojach
Tego nie wiem ale uprzejmie donoszę, żę przynajmniej jedna osoba spóźniła się na rozgrzewkę:Piotr ze ścieżki Nike pisze: KTO PRZYBIEGŁ PIERWSZY?
Rozgrzałem się wcześniej więc niestety gimnastyka mnie ominęła
Co prawda początki zapisów wyglądały skromnie:
Lecz organizatorzy byli dobrze przygotowani (pole przyciągające było sprytnie ukryte w reklamówkach pod stolikiem)
Co działo się dalej nie pamiętam
- ola87
- Wyga
Wlasnie, kto byl pierwszy?
Prosze, prosze ile fotek. Prosimy o wiecej!
Ja tez niebawem bede miec jakies to tez tu je wrzuce.
Prosze, prosze ile fotek. Prosimy o wiecej!
Ja tez niebawem bede miec jakies to tez tu je wrzuce.
- Piotr Kitliński
- Zaprawiony W Bojach
Dalsza część wczorajszych emocji.
WYGRAŁ TEN CO SIĘ NA ROZGRZEWEKĘ SPÓŹNIŁ CZYLI NIEZWYCIĘŻONY NA ŚCIEŻCE DAREK LISTOPAD
ZASŁUŻONY ODPOCZYNEK NA REPREZENTACYJNYM CZERWONYM DYWANIE
NAGRODY I PUNKT ODŻYWCZY CIESZYŁY SIĘ DUŻYM ZAINTERESOWANIEM
A NA KONIEC WSZYSTKICH TRENER PUŚCIŁ Z TORBAMI
DO ZOBACZENIA NA ŚRODOWYCH I SOBOTNICH ŚCIEŻKACH BIEGOWYCH
WYGRAŁ TEN CO SIĘ NA ROZGRZEWEKĘ SPÓŹNIŁ CZYLI NIEZWYCIĘŻONY NA ŚCIEŻCE DAREK LISTOPAD
ZASŁUŻONY ODPOCZYNEK NA REPREZENTACYJNYM CZERWONYM DYWANIE
NAGRODY I PUNKT ODŻYWCZY CIESZYŁY SIĘ DUŻYM ZAINTERESOWANIEM
A NA KONIEC WSZYSTKICH TRENER PUŚCIŁ Z TORBAMI
DO ZOBACZENIA NA ŚRODOWYCH I SOBOTNICH ŚCIEŻKACH BIEGOWYCH