A teraz nurtujące mnie pytanie czy jest sens jechać z tym czasem na zawody, żeby się przebiec dla przyjemności no i zobaczyć jak to jest. Dodam, że mam jedyne 124kg

Na jakim dystansie, bp 124 kg przy takim wzroście to deczko dużoGuciu pisze:Przydałaby mi się teraz mała pomoc biegam już 6 tydzień potrafię już zrobić 10km w czasie 1h05min, ale mi się wydaje że to strasznie wolno. W sumie robię plan na 10km, ale trochę zacząłem biegać po swojemuI teraz pytanko czy mam powrócić do planu czy może mam biegać po swojemu. Jade wytrzymałość w sumie, raz po raz przebieżki i jakieś podbiegi.
A teraz nurtujące mnie pytanie czy jest sens jechać z tym czasem na zawody, żeby się przebiec dla przyjemności no i zobaczyć jak to jest. Dodam, że mam jedyne 124kgprzy wzroście 188cm.
zaczynam się bać , że mam nie dowage..Guciu pisze: Dodam, że mam jedyne 124kgprzy wzroście 188cm.
Na dystansie 10km, co do wagi to zjechałem już 7kg czyli ważyłem 131kg...F@E pisze:Na jakim dystansie, bp 124 kg przy takim wzroście to deczko dużo
Co do zajechania to się nie zajadę bo biegam rożnie od 4-8km raz w tygodniu biegam 10km, teraz będę dodawał po 1km do dystansów plus jakieś przebieżki i podbiegi.wojt_pl pisze:Tak jak przedmowca radzilbym Ci kontynuowac zalozony plan i nie biegac na maksa na kazdym treningu bo bez odpowiedniej regeneracji bardzo latwo mozna sie zajechac.