Grupa Trójmiasto zaprasza na trening
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Hmm, to musi byc epidemia. Ja niedawno zaleczylem kontuzje lewej stopy wlasnie. Uwazajcie na siebie!
Zeby nie zasiewac rozleniwiajacej atmosfery dodam, ze juz dzis normalny trening silowo - techniczny. Bede sie katowal na silowni.
W kwestii zimowej aury to ja tradycyjnie jestem za, lubie jak jest bialo. Niebawem jednak bede mial zlozony moj wysniony rower i wowczas jak najszybciej bede juz chcial jezdzic na nim wiec wtedy juz sniegu nie moze byc.
Zeby nie zasiewac rozleniwiajacej atmosfery dodam, ze juz dzis normalny trening silowo - techniczny. Bede sie katowal na silowni.
W kwestii zimowej aury to ja tradycyjnie jestem za, lubie jak jest bialo. Niebawem jednak bede mial zlozony moj wysniony rower i wowczas jak najszybciej bede juz chcial jezdzic na nim wiec wtedy juz sniegu nie moze byc.
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
{Olek) Daj cynk, to pojeździmy wspólnie. Już się chyba wyzbyłem oporów przed rowerem. Obojętnie jaka pogoda, gnam do przodu. Za to mój rower robi mi coraz więcej oporów (tylna przerzutka nie działą).
{DaB} Też planuje być na siłowni dzisiaj, ale nie wiem czy się uda, bo mam też dziś w planie inną premierę {po trupach, ale dojdzie do tego}
Pozdrawiam. Kazig.
{DaB} Też planuje być na siłowni dzisiaj, ale nie wiem czy się uda, bo mam też dziś w planie inną premierę {po trupach, ale dojdzie do tego}
Pozdrawiam. Kazig.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
U mnie wygląda to tak - kładę kocyk na podłodze /co by wilgoć zbieral i żeby klepka się nie wypuczyła/ na to stacjonarny i kręcę. Po kwadransie już nieźle ze mnie kapie. ... W teren to ja pojadę jak śniegi spłyną.Quote: from Kazig ]{Olek) Daj cynk, to pojeździmy wspólnie. Już się chyba wyzbyłem oporów przed rowerem. Obojętnie jaka pogoda, gnam do przodu. Za to mój rower robi mi coraz więcej oporów (tylna przerzutka nie działą).
Kazig musisz coś zrobić z ta przerzutką - czy smarujesz?
(Edited by Olek at 10:42 am on Feb. 12, 2004)
biegowa recydywa
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Łee..
Ostatnio jak było +8 to już spoko jeżdżenie miodzio.
Ostatnio bacznie obserwuje chmurkę ma wp (wybacz k) dzięki temu wiem, kiedy muszę pojeździć.
Nie smaruje, bo zgreduje na smar, wiem, że to na krótką metę jest tylko. Poza tym zamarzają mi linki.
Ostatnio jak było +8 to już spoko jeżdżenie miodzio.
Ostatnio bacznie obserwuje chmurkę ma wp (wybacz k) dzięki temu wiem, kiedy muszę pojeździć.
Nie smaruje, bo zgreduje na smar, wiem, że to na krótką metę jest tylko. Poza tym zamarzają mi linki.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Olkowe rowery to sa prawdziwe cacka - wszystko tam blyszczy. Ja pewnie mojego w takim stanie nie utrzymam
Kazig jak zgredujesz teraz na smar to za kilka tygodni moze bedziesz musial rozbic skarbonke i wybulic za nowa przerzutke.
Dobra nie marudze. Mam pytanie do znajacych zagadnienie: jaka dlugosc korby wybrac 170mm czy 175?
Kazig jak zgredujesz teraz na smar to za kilka tygodni moze bedziesz musial rozbic skarbonke i wybulic za nowa przerzutke.
Dobra nie marudze. Mam pytanie do znajacych zagadnienie: jaka dlugosc korby wybrac 170mm czy 175?
-
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki! Uważamy! A co do epidemii, to u mnie niestety nie kurzy kaszel (ostatnio jakoś modny w tv) tylko za ostry trening w ostatnią sobotę!Quote: from DaB on 9:58 am on Feb. 12, 2004
Hmm, to musi byc epidemia. Ja niedawno zaleczylem kontuzje lewej stopy wlasnie. Uwazajcie na siebie!
Teraz się wlokę, ale w najbliższą sobotę będę!
Pozdrawiam.
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Biedny JasieńQuote: from MariusZ on 9:46 pm on Feb. 10, 2004
Dołączam i ponawiam propozycję zabrania chętnych z Moreny/Suchanina.
Można się dołączyć
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
DaB - ja jeżdżę na korbach 175. Ty masz chyba mniej więcej podobny wzrost. ... jakie tam cacka - wogóle nie jeżdżę - to tylko taka instalacja/dekoracja. ;)
Kazig - Darek ma rację w 100%. Zakładam, że planujesz upgrade roweru i zamierzasz wykończyć starą przerzutkę w trybie przyspieszonym.
Nie wiem dlaczego w 3M lewe nogi szwankują :niewiem:
Kazig - Darek ma rację w 100%. Zakładam, że planujesz upgrade roweru i zamierzasz wykończyć starą przerzutkę w trybie przyspieszonym.
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Tez nie wiem.Quote: from Olek on 11:42 am on Feb. 12, 2004
Prawicowi jacys jestesmy, czy jak?
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Biedny JasieńQuote: from MariusZ on 12:26 pm on Feb. 12, 2004
Można się dołączyć
[/quote]
Można :)[/quote]
super odbierz wiadomosci zkomunikatora
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Siła Coriolisa chyba równo wszystkich skręca w całej Polsce - tak mi się zdaje. ... Może to przez bieganie plażowe - najlepiej pasowałoby mieć jedną nogę krótszą, drugą dłuższą ... :niewiem:
biegowa recydywa
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
U Was jest mocniejszaQuote: from Olek on 12:41 pm on Feb. 12, 2004
Siła Coriolisa chyba równo wszystkich skręca w całej Polsce - tak mi się zdaje.
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k