Przepraszam za nowy wątek, ale tutaj się nie rozmydli. Jako, że sporo z nas będzie biec na tej imprezie proponuję byśmy się tam spotkali i to jeszcze przed rozpoczęciem biegu. Są dwie opcje i dwie do wykorzystania. W wieczór poprzedzający maraton będzie EXPO na Błoniach, a dla uczestników (teraz nie mogę tego znaleźć na stronie) ma ponoć być Pasta Party. To będzie pierwsza okazja do spotkania się i poznania, a jako że ładowanie węglowodanami to ważna rzecz, więc przydałoby się tam spotkać już w sobotę

Jako, że Krakowa nie znam zupełnie, nie będę proponował konkretnego miejsca. Liczę, że dojdziemy w drodze dyskusji, które to miejsce będzie wystarczająco rozpoznawalne i spotkamy się tam. Ja będę "rezydował" w Hotelu Żaczek (rzut beretem od Błoń) wraz z Mimikiem (Piotrek) i Markiem81 (Marek ha ha). Planowo pojawimy się w Krakowie około 18-tej, więc wieczór będzie wolny. Proponuję też wymianę numerów telefonów by się tam odnaleźć! Mogę zająć się ich dystrybucją

Mogę też w jakiś sposób koordynować to spotkanie na miejscu... Ale to do dogadania, bo przyjezdny jestem i nie wiem jak się w tej sytuacji ogarnę. W każdym razie telefony wydają się najlepszą drogą komunikacji w tym przypadku.
Czekamy więc na potwierdzenie chęci spotkania się i ewentualne PW z telefonami!
LISTA OBECNOŚCI:
Pozwolę sobie luźno tutaj robić taką listę wstępną. Bez ciśnień. Mimika, Marka i siebie zapisuję w ciemno, bo razem mieszkać będziemy, więc pewnie będziemy się razem trzymać. Listę będę uzupełniać w miarę jak będziecie pisać. Kolejność alfabetyczna :P
Sobota wieczór:
- Bleez (Marcin) - do potwierdzenia
- Flądra (Basia)
- Marek81 (Marek)
- Mimik (Piotrek)
- PATATAJEC (Krzysiek)
- Alexia (Ola)
- Bleez (Marcin)
- Flądra (Basia)
- Marek81 (Marek)
- Mimik (Piotrek)
- PATATAJEC (Krzysiek)
(tak naprawdę to się wszystko okaże jak pogadamy, na pewno... Nie wiadomo czy przeżyjemy sam bieg :D - więc orientacyjnie na razie)
- Alexia (Ola)
- PATATAJEC (Krzysiek)