A za wszystkich startujących w CM będę trzymać kciuki, powodzenia.
no jak to kto? już pół roku o tym piszę!Jakub Osina pisze: Ktoś jeszcze oprócz naszej trójki (bleez, fanx, JO) leci z niniejszego wątku?
Bartek coś się ostatnio stawia okoniemproponuję bartessa na wykonawcę tabelki;
noooo liczymy na CiebieTo ja wam przyjdę robić zdjęcia![]()
A ja bym tu zaśpiewał "...nie przenoście nam stolicy do Krakowa...."Kurcze Kaczyńskiego nam pochowają na wawelu ...Czy w Warszawie nie ma żadnego godnego miejsca dla prezydenta
obiecałem sobie, że nie będę komentował tej niewątpliwej tragedii ale ta szopka, ktora się teraz dzieje uwłacza wszystkiemu, także pamięci ofiar.... moją pierwszą myślą po wczorajszym ogłoszeniu miejsca pochówku było kiedy będzie beatyfikacja? Jakaś ogólna paranoja, histeria i nie wiem jeszcze co... ludzie płaczą jakby zginęła cała ich najbliższa rodzina.... nie powiem też się przejąłem, chociaż nie był On bliski moim poglądom, ale bez przesady... jak oglądam relacje w tv i wypowiedzi ludzi, to wygląda to, że tegoroczne wybory wygrałby z 99% poparciem...Jakub Osina pisze:komentarz do Wawelu jest tylko jeden - Santo Subito!
dziś spokojna dyszka
Niestety często tak jest, że człowiek po śmierci ma większe poparcie jak za życia.jacuś pisze:... jak oglądam relacje w tv i wypowiedzi ludzi, to wygląda to, że tegoroczne wybory wygrałby z 99% poparciem...