jak to w marcu pogoda zapewne będzie trochę zmiennaRaul7 pisze:może nie będzie tak źle z tą pogodą
zobaczymy... a czemu odkuwać sie mam? za co? bo nie załapałem

Moderator: infernal
jak to w marcu pogoda zapewne będzie trochę zmiennaRaul7 pisze:może nie będzie tak źle z tą pogodą
zobaczymy... a czemu odkuwać sie mam? za co? bo nie załapałem
PATATAJEC pisze:hahaha! Chyba skrzela! Do triathlonu jak znalazł, ale przy bieganiu będą opór dawać!
Człowiek na tych długich wybieganiach zaczyna czuć respekt przed maratonem, prawda? Liczę na to, że adrenalina i miesiące przygotowań nam pomogąMimik pisze:Podsumowując. Fajny długi bieg..Dalej nie wyobrażam sobie jak przebiegnąć maraton...
mimik pisze:To jest kosmos... Kto to wymyślił te maratony
Dzięki! Pojechałem te ostatnie 10 dni... Dałem sobie w kość, trochę za bardzo chyba.. Podobnie jak u Ciebie wczoraj czułem zmęczenie i lekkie odrętwienie w nogach.. Zresztą dzisiaj dalej zmęczenieFladra pisze:mimik pisze:To jest kosmos... Kto to wymyślił te maratony
Hej, Mimik, to pojechałeś na tym półmaratonie i na czwartkowym treningu.
Jak nam smigniesz na Cracovi to tylko wiatr poczujemy i tyle.
Zaczekasz na nas jednak mam nadzieję, przy mecie, chocby to i 2 h trwało jeszczeheee???
![]()
Ja dziś pod koniec mojego wybiegania poczułam ból w jakimś ścięgnie, mieśniu , nie wiem czym, powyzej zgięcia kolana z tyłu prawego uda....
A to był dopiero 26 km, jak pomysle o kolejnych 16 to nie wiem
Spoko, ważne że i tak dużo przetrenowałeś, więc nie ma dużej różnicy.. zresztą odpoczynek to tez element treningu, bierzesz tyle ile potrzebujesz, więc w pewnym sensie pomagasz sobie... Teraz jakoś się wykuruj. Ten tydzień wygląda na ostatni mocny treningowo. Myślę, że warto go będzie dobrze przetrenować przed tym maratonem.... Ostatnie 2 tygodnie daje sobie na luz, może nawet bardziej niż to jest w planie treningowym...PATATAJEC pisze:Fatalne samopoczucie mam. Druga niedziela mnie ominęła... Mam wrażenie, że jestem mocno z tyłu z tym treningiem![]()
Dzięki, nie wiedziałem o tym... Obadam sprawęPATATAJEC pisze:Mimik - jak mogę coś poradzić, to ściągnij sobie plugin Apply Routes do Sporttracks'a - tam sobie możesz ścieżkę, którą zamierzasz pobiec przygotować, wytransportować do zegarka i biec potem wg. wskazań. Tutaj więcej o tej funkcjonalności : http://sporttracks.pl/index.php/2008/10 ... e-bez-gps/