Mazowiecki Park Krajobrazowy
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Rano w Marysi panowała zima. Tzn przy szlabanie wiosna i roztopy w pełni, ale im głębiej w las, tym zimniej i śnieg twardszy. Ale przy tej temperaturze, to do wieczora wszędzie będzie odwilż i będzie chlupało pod nogami. Oczywiście najgorzej jest na udeptanej ścieżce, więc bokami da radę biegać.
Ja na chwilę Was opuszczam życząc udanych treningów, a po powrocie mam nadzieję zastać wiosnę w pełni...
Ja na chwilę Was opuszczam życząc udanych treningów, a po powrocie mam nadzieję zastać wiosnę w pełni...
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzięki Piotrek za raporcik. To ja chyba po TS pobiegam, albo po PS...
-----------------------------------------------------
Pozdrawiam,
Gerard
Pozdrawiam,
Gerard
- Yogi!
- Zaprawiony W Bojach
Docent, Masz Ty łeb!Przemek_Docent pisze:Znowu będzie w telewizji, że niedźwiedzie grasują w Tatrach, ale pierwszy raz będzie o niedźwiedziach w goglach!
Zwietrzyłem interes jak tu na ceprach dutków nacochrać: Opatentować niedźwiedzia w goglach i pozować do fotografii na Krupówkach. Tylko, że wpis patentowy niestety kosztowny. Musiałbym wiele razy dać się napstrykać.
Eee, łatwo przyszło - łatwo poszło. Masz Ty łeb...
Kto nie ma w głowie
Ten ma w nogach ;)
Ten ma w nogach ;)
- Przemek_Docent
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:45:45
- Kontakt:
Yogi! pisze:Docent, Masz Ty łeb! Zwietrzyłem interes jak tu na ceprach dutków nacochrać: Opatentować niedźwiedzia w goglach i pozować do fotografii na Krupówkach. Tylko, że wpis patentowy niestety kosztowny. Musiałbym wiele razy dać się napstrykać. Eee, łatwo przyszło - łatwo poszło. Masz Ty łeb...Przemek_Docent pisze:Znowu będzie w telewizji, że niedźwiedzie grasują w Tatrach, ale pierwszy raz będzie o niedźwiedziach w goglach!
Pozdrówki
Przemek_Docent
Przemek_Docent
- Renata
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Humory dopisują i słyszę radość w sercach. Tak trzymać. Jeszcze tylko tydzień i wielkie święto biegowe na ulicach naszej stolycy , a za kolejny tydzień z okładem druga feta - marysińska, w naszym lesie . Ci co dadzą radę to niech przyjdą pobiec, a resztę zapraszam na spacer i kibicowanie (czytaj lizanie palców po sernikach i czekoladowych zającach wielkanocnych) oraz polewanie wbiegających na metę. Przyjęła się już nazwa imprezy organizowanej w poniedziałek wielkanocny - "SzaLana MaryŚka". W tym roku szaLejemy 5 kwietnia.
Pozdrawiam,
Renata
http://renataidarek.blogspot.com/
Renata
http://renataidarek.blogspot.com/
- Yogi!
- Zaprawiony W Bojach
Kurczę Florek, Emilka i ja nie będziemy na - jedynej i tylko corocznie powtarzalnej - SzaLanej.
Rychło sprawdziłem i, całe szczęście, w kalendarzu liturgiczno-obrzędowym na Rok Pański 2011 Lany też jest przewidziany.
Przyjdę chociaż pobiegać na półmaratonie. A więc szklanka w połowie pełna.
Rychło sprawdziłem i, całe szczęście, w kalendarzu liturgiczno-obrzędowym na Rok Pański 2011 Lany też jest przewidziany.
Przyjdę chociaż pobiegać na półmaratonie. A więc szklanka w połowie pełna.
Kto nie ma w głowie
Ten ma w nogach ;)
Ten ma w nogach ;)
-
- Zaprawiony W Bojach
Kto to jest Florek?Yogi! pisze:Kurczę Florek, Emilka i ja nie będziemy
Pozdrawiam,
Gerard
Pozdrawiam,
Gerard
- Przemek_Docent
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:45:45
- Kontakt:
Ba! Zastrzyki w brzuch zakończyłem zacząłem rehabilitację Żyć nie umieraćRenata pisze:Humory dopisują i słyszę radość w sercach. Tak trzymać.
Życzę wszystkim życiówek! Marzył mi się ten bieg od jesieni, ale życie, jak to życie, napisało inny scenariuszRenata pisze:Jeszcze tylko tydzień i wielkie święto biegowe na ulicach naszej stolycy
Ehhh... Nie pobiegam jeszcze, oj nie ale może przyjdę popatrzeć i pokibicowaćRenata pisze:a za kolejny tydzień z okładem druga feta - marysińska, w naszym lesie . Ci co dadzą radę to niech przyjdą pobiec, a resztę zapraszam na spacer i kibicowanie (czytaj lizanie palców po sernikach i czekoladowych zającach wielkanocnych) oraz polewanie wbiegających na metę. Przyjęła się już nazwa imprezy organizowanej w poniedziałek wielkanocny - "SzaLana MaryŚka". W tym roku szaLejemy 5 kwietnia.
Pozdrówki
Przemek_Docent
Przemek_Docent
- Yogi!
- Zaprawiony W Bojach
Też myślę nad tym. Florek - najprawdopodobniej był to spoufalony Florian.Gerard pisze:Kto to jest Florek?
W ogóle ma pecha, bo spoufalono go również na kilka innych sposobów, w wyrażeniach "cie florek", "o cie florek!", "flora maraton"...
Kto nie ma w głowie
Ten ma w nogach ;)
Ten ma w nogach ;)
- hermoso
- Wyga
- Kontakt:
W temacie...Florian, ten święty, to patron strażaków. Ale okazuje się, że nie tylko strażaków, ale i innych profesji, powiązanych w ten, czy inny sposób z ogniem: hutników, kominiarzy, garncarzy, piekarzy.Yogi! pisze:Też myślę nad tym. Florek - najprawdopodobniej był to spoufalony Florian.Gerard pisze:Kto to jest Florek?
W ogóle ma pecha, bo spoufalono go również na kilka innych sposobów, w wyrażeniach "cie florek", "o cie florek!", "flora maraton"...
[url=http://szymonlawecki.blogspot.com/]simon[/url]
[b]Don`t walk, if you can run!!![/b] :-)
[url=http://team.entre.pl/]ENTRE.PL Team[/url]
- Yogi!
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki Hermoso. O innych profesjach nie wiedziałem, ale czułem intuicyjnie, że jestem gdzieś blisko - Niektórzy tak dają ognia na Maryśce, że strach. Im więc patronów tym lepiej. Jestem za! W SzaLany poniedziałek wody nigdy dość.
Gerardzie, czy temat został wyczerpany czy kontynuować? Jakoś wszyscy trenują, chyba do Maryśki, pisać nie ma kto, mógłbym pociągnąć.
Gerardzie, czy temat został wyczerpany czy kontynuować? Jakoś wszyscy trenują, chyba do Maryśki, pisać nie ma kto, mógłbym pociągnąć.
Kto nie ma w głowie
Ten ma w nogach ;)
Ten ma w nogach ;)
- hermoso
- Wyga
- Kontakt:
Ja wiedziałem o strażakach (ciekawe skąd ), no i coś mi się obiło o hutnikach, ale pozostałe profesje...cóż, od czego jest Wikipedia
[url=http://szymonlawecki.blogspot.com/]simon[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Yogi, Hermoso, dzięki za wyjaśnienia
Z maila Yogiego wnioskuję, że z owym Florkiem jest w bliskich kontaktach, albo przynajmniej zna jego rozkład zajęć. Zajęć 5 kwietnia. Przed południem. No nieważne, szkoda że na SzaLanej go nie będzie
Z maila Yogiego wnioskuję, że z owym Florkiem jest w bliskich kontaktach, albo przynajmniej zna jego rozkład zajęć. Zajęć 5 kwietnia. Przed południem. No nieważne, szkoda że na SzaLanej go nie będzie
Pozdrawiam,
Gerard
Pozdrawiam,
Gerard
- Miodzio
- Dyskutant
No i kupa !
Już nie lubię tegorocznych świąt wielkanocnych, a w szczególnosci już nie lubię tegorocznego lanego poniedziałku.
Zmuszono mnie do wyjazdu na jajeczko - na rodzinne terytorium daleko od Marysi (wujek Zdzisio, ciocia Krysia, kuzyn Albert itp.)
A ja chcę święta u SzaLanej Marysi!
Płakać mi się chce , choć mówi się "wesołych świąt".
Szanowna rodzino Marysi!
Proszę o wyrażenie zgody na zaliczenie orlego dystansu w lany poniedziałek na wygnaniu tj. gdzieś w okolicach Obwodu Kaliningradzkiego, w strefie nadgranicznej, zalesionej, wyludnionej i zdziczałej.
Obiecuję uczciwość w kwestii zadeklarowanej godziny startu oraz współczynnik ściemniactwa na poziomie 30s.
Zrobię również miodziowe ciasto wielkanocne i podzielę się nim z każdym napotkanym stworzeniem na trasie.
Please!
Już nie lubię tegorocznych świąt wielkanocnych, a w szczególnosci już nie lubię tegorocznego lanego poniedziałku.
Zmuszono mnie do wyjazdu na jajeczko - na rodzinne terytorium daleko od Marysi (wujek Zdzisio, ciocia Krysia, kuzyn Albert itp.)
A ja chcę święta u SzaLanej Marysi!
Płakać mi się chce , choć mówi się "wesołych świąt".
Szanowna rodzino Marysi!
Proszę o wyrażenie zgody na zaliczenie orlego dystansu w lany poniedziałek na wygnaniu tj. gdzieś w okolicach Obwodu Kaliningradzkiego, w strefie nadgranicznej, zalesionej, wyludnionej i zdziczałej.
Obiecuję uczciwość w kwestii zadeklarowanej godziny startu oraz współczynnik ściemniactwa na poziomie 30s.
Zrobię również miodziowe ciasto wielkanocne i podzielę się nim z każdym napotkanym stworzeniem na trasie.
Please!