Krakowskie Dreptane Pogaduchy
- longrunner
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
jakie stroje obowiazuja? jutro ponoc temperatura ma byc w okolicach ziobra ;)
Longrunner
Keep on running!
Keep on running!
- longrunner
- Stary Wyga
no i nie dotarlem, ale to dlatego ze za pozno polozylem sie spac i wstawanie okazalo sie (jak codzien ) koszmarem
ale i tak zaczynam znow od poniedzialku
wiec pewnie za tydzien sie pojawie
zawiedzionych prosze o wybaczenie
no i przy okazji pytanie do krakusow, niedlugo czas na zmiane butkow, gdzie w krakowie dostane cos sensownego? bo jak poszedlem do ath. foot na szewskiej to szlo sie zalamac...
ale i tak zaczynam znow od poniedzialku
wiec pewnie za tydzien sie pojawie
zawiedzionych prosze o wybaczenie
no i przy okazji pytanie do krakusow, niedlugo czas na zmiane butkow, gdzie w krakowie dostane cos sensownego? bo jak poszedlem do ath. foot na szewskiej to szlo sie zalamac...
Longrunner
Keep on running!
Keep on running!
-
- Zaprawiony W Bojach
No Longrunner, ksywa i avatar zobowiazuje, a Ty nam tu taki proste wymowki sadzisz. Wstyd. Niektoryz to jak uslyszeli, ze bedzie slynny Longrunner (Ci co znaja angielski) to ze strachu od tygodnia w Lasku Wolskim biegali, zeby nie bylo wtopy. Moze nawet magia Twojej kswyki przyciagnela tyle osob, ze o malo co nie zostal pobity rekord frekwencji. Gdybys przyszedl i byla Aga (pewnie sie wystraszyla, ze taki nieustraszony biegacz bedzie) to by bylo 20 osob! Toz to zgromadzenie, ktore trzeba chyba bedzie zglaszac Policji!
Juz nie obiecuj nastepnym razem, tylko przybadz...z zaskoczenia
P.S. A co do snu, to myslisz, ze myu tyo tak lubimy wczesnie w niedziele wstawac? No ale przeciez nie robimy tego dla przyjkemnosci )))
Juz nie obiecuj nastepnym razem, tylko przybadz...z zaskoczenia
P.S. A co do snu, to myslisz, ze myu tyo tak lubimy wczesnie w niedziele wstawac? No ale przeciez nie robimy tego dla przyjkemnosci )))
- longrunner
- Stary Wyga
przepraszam raz jeszcze, zasiedzialem sie wczoraj, nastepnym razem przybede z zaskoczenia
a tak przy okazji czy ktos biega w okolicach skalek twardowskiego, pychowic, tynca?
a tak przy okazji czy ktos biega w okolicach skalek twardowskiego, pychowic, tynca?
Longrunner
Keep on running!
Keep on running!
-
- Zaprawiony W Bojach
Okolice Tynca to ulubione trasy Andrzeja Madeja (prezes Fundacji z Biegiem WIsly, organizator Cracovia Maraton), ale Andrzeja to ja na Forum jeszcze nie uwidzialem. Moze dziala z przyczajki i tylko sobie obserwuje? Ale na niedzielnych pogaduchach przewaznie jest. W tamtych okolicach - ale blizej Tynca biega Romek, ale poki sie nie nauczy biegac (podobno biega cholernie zle wq sensie technicznym), to ma zakaz biegania z nami, wiec teraz cwiczy jakies piruety i proboje nauczyc sie biegac jak czlowiek
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Wychodzi, że wszyscy tajniaczą się i ostro trenują: Romek ćwiczy piruety, prezesa widziano wczoraj na indywidualnym treningu z Ewą - ewidentnie po cichu przygotowuje ją na ekstra wynik.
Chciałem sie pochwalić, że pobiegliśmy przez Chełm, obserwatorium, Bielany i oba kopce, ale teraz to wyjdziemy pewnie na cieniarzy.
(Edited by krzycho at 12:05 pm on Feb. 9, 2004)
Chciałem sie pochwalić, że pobiegliśmy przez Chełm, obserwatorium, Bielany i oba kopce, ale teraz to wyjdziemy pewnie na cieniarzy.
(Edited by krzycho at 12:05 pm on Feb. 9, 2004)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
A grupa "rannych ptaszków" z Parku Jordana trzyma się mocno - wczoraj przewinęło się przez nią 8 osób. Jak zwykle odłączyłem na końcu Sikornika i pobiegłem pod ZOO i przez Wolę Justowską a nad Rudawą pozdrowiłem grupę "śpiochów", która akurat zaczynała trening ;)
Nb. ostatnio nieraz mi się zdarza, że kiedy kończę trening to akurat wtedy Byku zaczyna i się mijamy. Tak było i dzisiaj :)
S.
Nb. ostatnio nieraz mi się zdarza, że kiedy kończę trening to akurat wtedy Byku zaczyna i się mijamy. Tak było i dzisiaj :)
S.
- longrunner
- Stary Wyga
gosh, dizs mialem ochote pobiegqc, ale mnie ten wiatr i snieg zmusily do zrezygnowania z planow, a jak wy sobie z tym poradziliscie?
Longrunner
Keep on running!
Keep on running!
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Dzisiaj o 19.30 spotykamy sie w pubie "Twierdza" na ul.Dlugiej (idac od strony Rynku po lewej stronie pomiedzy pl.Slowianskim a ul.Szlak).
Bedziemy omawic sprawe Polmaratonu " Z Dystansem do Wiosny"
Zapraszam zainteresowanych wlaczeniem sie do zorganizowania powyzszej imprezy .
Bedziemy omawic sprawe Polmaratonu " Z Dystansem do Wiosny"
Zapraszam zainteresowanych wlaczeniem sie do zorganizowania powyzszej imprezy .
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Długa 52 - to brzmi jak jakaś taktyka na bieg.
Jak tam "omawianie"?
Jak tam "omawianie"?