Moderator: infernal
NO to do zobaczenia na Cracovia Maraton - widzę, że już fajna gupka się zebrała z naszego forumbleez pisze:Ja nawet nie wiem czy u nas jest jakiś klub morsa, pierwszy raz widziałem u nas żeby ktoś morsował- może dopiero zaczynają, albo jacyś przyjezdni. Pozdro
Hyhyh... A my to tam morsować będziemy ?! :D Fajnie, że się zapisałeś!Fladra pisze:NO to do zobaczenia na Cracovia Maraton - widzę, że już fajna gupka się zebrała z naszego forumbleez pisze:Ja nawet nie wiem czy u nas jest jakiś klub morsa, pierwszy raz widziałem u nas żeby ktoś morsował- może dopiero zaczynają, albo jacyś przyjezdni. Pozdro
Fajnie mi się cytat wkleił o Morsowaniu, jakby nie na tematPATATAJEC pisze:Hyhyh... A my to tam morsować będziemy ?! :D Fajnie, że się zapisałeś!Fladra pisze:NO to do zobaczenia na Cracovia Maraton - widzę, że już fajna gupka się zebrała z naszego forumbleez pisze:Ja nawet nie wiem czy u nas jest jakiś klub morsa, pierwszy raz widziałem u nas żeby ktoś morsował- może dopiero zaczynają, albo jacyś przyjezdni. Pozdro
kurcze, ja bym chciał dzisiaj zrobić wczorajsze wybieganiePatrząc jednak jak to wszystko wygląda to nie sądzę, że z pogodą coś się zmieni. Na pewno kilka kilometrów będzie, ale raczej nie będzie to długie wybieganie.