Qba Krause - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
No właśnie tak czytam Was i czytam i dziwię się trochę - u nas jest całkiem nieźle, chociaż musiałem poszukać odpowiedniego miejsca - 1/3 mojej pętelki to bieg po jezdni...
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
gratulacje wyniku i determinacji.. powoli przebijasz dychę poniżej 50 min, a tak nie dawno wolniutko zaczynałeś... ukłony
-
- Zaprawiony W Bojach
Mimik: Dziękuję bardzo
No ta dycha to nie było taki po prostu trening tylko wyścig z samym sobą, jak również próba zrealizowania celu na luty - dawałem z siebie bardzo dużo.
Pamiętam, jak pisałeś do mnie, że dyszkę poniżej 50 minut do końca roku 2009 zrobię - zabrało to więcej czasu ale się udało Również dzięki takim motywującym wpisom - super jest usłyszeć, że ktoś w Ciebie wierzy...
Po raz kolejny muszę powiedzieć o tym, jak dużą motywacją dla mnie są nasze blogi. Czytając o Waszych sukcesach wyobrażam sobie swoje, nakręcam się, stawiam sobie nowe wyzwania. Na co dzień lektura Waszych blogów kieruje moje myśli w stronę kolejnych treningów, przeżywam z Wami lepsze i gorsze chwile... Myślę, że Wy macie podobnie - taka nam się grupa wzajemnego wsparcia zrobiła, to super! Dziękuję Wam za to!
No ta dycha to nie było taki po prostu trening tylko wyścig z samym sobą, jak również próba zrealizowania celu na luty - dawałem z siebie bardzo dużo.
Pamiętam, jak pisałeś do mnie, że dyszkę poniżej 50 minut do końca roku 2009 zrobię - zabrało to więcej czasu ale się udało Również dzięki takim motywującym wpisom - super jest usłyszeć, że ktoś w Ciebie wierzy...
Po raz kolejny muszę powiedzieć o tym, jak dużą motywacją dla mnie są nasze blogi. Czytając o Waszych sukcesach wyobrażam sobie swoje, nakręcam się, stawiam sobie nowe wyzwania. Na co dzień lektura Waszych blogów kieruje moje myśli w stronę kolejnych treningów, przeżywam z Wami lepsze i gorsze chwile... Myślę, że Wy macie podobnie - taka nam się grupa wzajemnego wsparcia zrobiła, to super! Dziękuję Wam za to!
- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
Ja Wy możecie tak szybko biegać? Dla mnie to kosmos..... Może dlatego, że mam pewnie z dziesięć lat więcej i ... w końcu jestem tylko babą
-
- Zaprawiony W Bojach
Jeszcze nie zauważyłaś jak to jest?
Patatajec motywuje Flądrę, Flądra Mimika, Mimik Alexię, Alexia Bleeza, Bleez Kasię, Kasia DeGie, DeGie B&B, B&B Bogila, Bogil Badacza, Badacz Kubakosa, Kubakos Ciebie, Ty mnie, ja Pitera, Piter DOM, DOM Wojtka, Wojtek Balbazuara, Balb... Wszyscy wszystkich w kółko.
Ile razy tak było, że przychodzę rano do pracy, nic mi się nie chce, wchodzę na forum a tu wszyscy fruwają, tempa kilometraże, tętna, zakresy. Czytam czytam czytam... Myślę: ja też ja też ja też
Wiek i płeć niech nie będą dla Ciebie wymówką Jesteś obserwowana więc lepiej trenuj
Patatajec motywuje Flądrę, Flądra Mimika, Mimik Alexię, Alexia Bleeza, Bleez Kasię, Kasia DeGie, DeGie B&B, B&B Bogila, Bogil Badacza, Badacz Kubakosa, Kubakos Ciebie, Ty mnie, ja Pitera, Piter DOM, DOM Wojtka, Wojtek Balbazuara, Balb... Wszyscy wszystkich w kółko.
Ile razy tak było, że przychodzę rano do pracy, nic mi się nie chce, wchodzę na forum a tu wszyscy fruwają, tempa kilometraże, tętna, zakresy. Czytam czytam czytam... Myślę: ja też ja też ja też
Wiek i płeć niech nie będą dla Ciebie wymówką Jesteś obserwowana więc lepiej trenuj
- russian, white russian
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
eeeej, kierownik, przynioosę ci w końcu Wielką Księgę Rączych Danieli...ale coś watpię, żeby się udało już w tą niedzielę... następna?
-------------------
też mam kilkunastoletni bumbox panasonica! i też działa! (a w międzyczasie padły ze trzy tzw. "wierze" - ponoć bardziej markowe.)
szkoda, że panasonic 15 lat temu nie robił butów do biegania...
zdrówko
-------------------
też mam kilkunastoletni bumbox panasonica! i też działa! (a w międzyczasie padły ze trzy tzw. "wierze" - ponoć bardziej markowe.)
szkoda, że panasonic 15 lat temu nie robił butów do biegania...
zdrówko
we gather energies
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
-
- Zaprawiony W Bojach
Jak będzie za duże opóźnienie to będzie kara umowna postaci drugiego Danielsa
Na dodatek będziesz go musiał w połowie wypić.
Ale spoko, przynieś jak się uda albo uda się jak przyniesiesz
Jakbyś sobie kupił buciory Panasonica 15 lat temu to teraz byś nie mógł nowych Kociambrów na nogi założyć.
Tylko żeby się okazało że to jakaś (e)Utopia jest...
Na dodatek będziesz go musiał w połowie wypić.
Ale spoko, przynieś jak się uda albo uda się jak przyniesiesz
Jakbyś sobie kupił buciory Panasonica 15 lat temu to teraz byś nie mógł nowych Kociambrów na nogi założyć.
Tylko żeby się okazało że to jakaś (e)Utopia jest...
- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
Bardzo podoba mi sie to co napisałeś o Justynie Kowalczyk. Kibicowałam jej z cała rodziną i prawdę mówiąc dawno tak nie krzyczałam jak w chwili, gdy finiszowała. Gdybym miszkała w bloku, pewnie musiałabym przepraszac sąsiadów. Chciałam jeszcze tylko zwrócic Twoją uwagę na to, jak dobrze Justyna jest przygotowana teoretycznie i po prostu perfekcyjna. Przykład: słynny szpagat, który dał jej 3 miejsce w biegu łączonym i sposób finiszowania w biegu na 30 km. Gdyby zachwała się wtedy jak jej bezpośrednie rywalki, to pewnie by przegrała.
Pozdrowienia.
Pozdrowienia.
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Też tak czasem biegam. Ogarnia mnie wówczas jakieś takie niesłychane doznanie bezgranicznego szczęścia i łączności z wszechświatem . Mam tak też jak patrzę w rozgwieżdżone niebo w górach .Qba pisze:uwielbiam podczas biegania zamykać oczy i biec "na ślepo", kilka, kilkanaście kroków (ponieważ biegnę po ulicy i chodniku, ze słuchawkami w uszach, wolę nie ryzykować więcej), nie dość, że ćwiczę czucie własnego ciała, doskonale odczuwam swoje ruchy, technikę biegu, to dodatkowo uwielbiam samo to uczucie... Polecam, spróbujcie, tylko nie wpadnijcie pod samochód albo w jakieś drzewo
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
uff.. czołówka może spać spokojniewiadomo, że nie będę walczył o żadne miejsce itd
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie do końca.. A jak podczas biegu zmienię zdanie???
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
aha, najpierw chciałeś uśpić ich uwagę... teraz niby nie wiesz, bo chcesz ich wykończyć psychicznie... goodQba Krause pisze:Nie do końca.. A jak podczas biegu zmienię zdanie???
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
gratuluje wyniku, ładnie przełamałeś te 50min
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
Bardzo ładny debiut! Ładniejszy niż mój :D! Fajne uczucie, co?!
-
- Zaprawiony W Bojach
Więcej niż fajne!!! Dzięki chłopaki za miłe słowa!