Dlaczego półmaraton jest taki drogi?

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
pogdan
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Przecież są to kolosalne pieniądzę które mnie na wstępie eliminują : (

poz
bogdan
PKO
Wojtek W
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dlatego że warto żeby wpisowe pokrywało chociaż 20 - 30 % kosztów organizacji imprezy
I dlatego że są osoby słabo czytające i mnożące niepotrzebnie wątki.
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

pogdan pisze:Przecież są to kolosalne pieniądzę które mnie na wstępie eliminują : (

poz
bogdan
nie ma przymusu startu - połówka w Warszawie nie jest jedyna, jest też wolny rynek i niektóre biegi poszły już tak dalego, że gwarantują start bez wpisowego ! Wystarczy poszukać i wcześniej sie zapisać

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
kubako83
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A dlaczego jest taki dlugi?!? Przeciez to tez wyklucza spora grupe biegaczy!
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A dlaczego jest tak wcześnie? Ja z formą szykuję się na 2016... Powinien być przełożony!
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
kapan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:51
Życiówka w maratonie: 2:59:29

Nieprzeczytany post

A dlaczego Półmaraton Warszawski jest w Warszawie, a nie np. w Milanówku żebym miała blisko? Powinien być przeniesiony.
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

No i w ogóle dlaczego jest? Gdyby nie było, to wszyscy mieliby po równo, czyli g.... :)
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Svolken pisze:No i w ogóle dlaczego jest? Gdyby nie było, to wszyscy mieliby po równo, czyli g.... :)
a tak jest ale drogi ;(
Sanders
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Cytując klasyka widzę że oglądanie Dr.House wzmogło o niektórych skrywane złoża sarkazmu.
Bieg pokaże czy podwyżka była dobrym krokiem,narazie patrząc na listę startową rewelacji nie ma.
Pewnie jak spora część osób jestem przeciwny opłacaniu kenijczyków i innych zawadowców kosztem powdyższenia opłaty startowej.
Zarówno ja jak i większość osob mających świra na punkcie biegania zapłaci,ale cena na pewno trochę odstraszy jak i sroga zima która spowodowała iż dużo amatorów nie ćwiczyło na śniegu.
Wojtek W
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Sanders pisze:Cytując klasyka widzę że oglądanie Dr.House wzmogło o niektórych skrywane złoża sarkazmu.
Bieg pokaże czy podwyżka była dobrym krokiem,narazie patrząc na listę startową rewelacji nie ma.
Pewnie jak spora część osób jestem przeciwny opłacaniu kenijczyków i innych zawadowców kosztem powdyższenia opłaty startowej.
Zarówno ja jak i większość osob mających świra na punkcie biegania zapłaci,ale cena na pewno trochę odstraszy jak i sroga zima która spowodowała iż dużo amatorów nie ćwiczyło na śniegu.
Dlaczego wzmogło? Co to jest sarkazm? I o co chodzi z tym lekarzem? (pytam z ciekawoci nie mam telewizora).
Ja jestem za opłacaniem z mojej kasy zawodowców. Bo tak czy inaczej są opłacani z mojej kasy, a tak to przynajmniej zobaczę z daleka ich plecy i trzech na scenie. I dzięki temu że ich opłacam zapłacę niższe wpisowe.
Awatar użytkownika
jaszczomb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wojtek W pisze:I dzięki temu że ich opłacam zapłacę niższe wpisowe.
Ścieżka Twoich myśli jest dla mnie chyba bardzo zakręcona.
Mój prosty umysł twierdzi że jak zapłacę małe wpisowe lub wcale to nie tylko pleców ale i śladu po zawodowcach nie zobaczę.
Wojtek W
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jeśli w ramach wpisowego nie opłacisz wyczynowców, zapłacisz wyższe wpisowe. A wyczynowcom zapłacisz kupując buty, stroje do biegania czy płacąc podatki. Wiec nie dość że stracisz na wpisowym, to świnie wyczynowcy i tak z ciebie zedrą, a zarobią na tym dodatkowo działacze i urzędasy. I nawet ich pleców na starcie nie zobaczysz.
Awatar użytkownika
jaszczomb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Teraz Twa myśl jest dla mnie jasna, przekonałeś mnie odnośnie poprzedniej wypowiedzi.
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wojtek W pisze:Jeśli w ramach wpisowego nie opłacisz wyczynowców, zapłacisz wyższe wpisowe. A wyczynowcom zapłacisz kupując buty, stroje do biegania czy płacąc podatki. Wiec nie dość że stracisz na wpisowym, to świnie wyczynowcy i tak z ciebie zedrą, a zarobią na tym dodatkowo działacze i urzędasy. I nawet ich pleców na starcie nie zobaczysz.
chcesz powiedzieć, że te 3000 opłacających wpisowe zagwarantuje tańsze buty reszcie? ;)
nadal uważam, że 80 zł za bieg w Polsce to bardzo dużo i ludzie zaczną startować w takich drogich biegach raz na jakiś czas, żeby zaliczyć a popularność zdobędą biegi, gdzie wpisowe jest mniejsze albo jak to ostatnio jest w modzie - wcale go nie ma

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
jaszczomb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gasper pisze: chcesz powiedzieć, że te 3000 opłacających wpisowe zagwarantuje tańsze buty reszcie? ;)
oidp targetem jest 6000
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ