Jaaaaki! Nie szata zdobi!!! Moje upaćkane już ... ale wiem co to znaczy - strasznie niefajnie zaliczyć pierwszą błotną bryzgę na czyściutkim obuwiu!Balbazuar pisze:Zapomnij - Nie po to sprawiłem sobie nowe buty, żeby je od razu upaćkać w błocie ;PPPPPŁaaaa... Sprawiłem smutek ! To musisz zejść ze swojego orbiterka i nakurzać po lodzie !
PATATAJEC - komentarze
Moderator: infernal
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
- mattx
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No kapselek genialny. chociaż, ze zdjęcia najbardziej "Evangelion" mi się podoba;]
Dobrze, że myszołowy nie upatrzyły sobie Ciebie jako ofiary
-
- Wyga
Faktycznie początek miałeś trudny, nigdy jakos nie kupowałem tymbarków, jednak teraz chętnie także sprawdzę czy kapsel prawdę mi powie:D
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Eeee ... ło! Załapał się na fotę! Ten Behemoth, to się wszędzie pcha ;D!mattx pisze:No kapselek genialny. chociaż, ze zdjęcia najbardziej "Evangelion" mi się podoba;]
Tymbrak dobra rzecz - ale magia kapslowa działa tylko kiedy nie jesteś jej świadomy! Więc musisz zapomnieć i kupić tknięty impulsem! :Pzydziorek pisze: Faktycznie początek miałeś trudny, nigdy jakos nie kupowałem tymbarków, jednak teraz chętnie także sprawdzę czy kapsel prawdę mi powie:D
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
teraz będziemy się ścigać, kto jest wolniejszy ..
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
HAHAHAHAHAH! WYGRAŁEM!
- DeGie
- Wyga
- Kontakt:
Cieszę się i myślę, że nic nie stracisz z formy, a zyskasz sporo, nie tylko na świeżości To naprawdę żaden wstyd pobiegać wolno
pozdr!
www.fotogromala.pl
=============
"Kto ustępuje głupiemu doprowadza do tryumfu głupoty".
www.fotogromala.pl
=============
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
spoko krzychoo, nie ma co się spinać i robić wielkich ambicji na ten maraton.. ja ten start traktuje jako doświadczenie, nauka... jak wyjdzie tak wyjdzie... teraz ważne, żeby nie przeginać na treningach i spokojnie robić to co trzeba... i cieszyć się bieganiem, a nie martwić się nim za dużo!
- DeGie
- Wyga
- Kontakt:
Odpuszczając wreszcie dopuściłeś - zdrowy rozsądek do głosu. Rezygnując z korony Himalajów znaczy tfu maratonów w tym momencie, zwiększasz wyraźnie szanse na zdobycie tego trofeum w przyszłości, o ile będzie ci na tym zależeć, a pewnie będzie, bo nierozliczone rachunki trzeba regulować, po męsku i bez pier..lenia - inaczej piecze. Poniosło cię - zdarza się, najważniejsze, że miałeś jeszcze na tyle rozsądku i odwagi, by sobie powiedzieć w porę prawdę. Nie jest łatwo rozmawiać z samym sobą, a już powiedzieć sobie prawdę - to sztuka i rodzaj oczyszczenia, potem już idzie łatwiej.
Każdy facet chce być Rambo 3, a nawet Terminatorem, ja wolę Terminatora, ale nie od razu maszynę zbudowano - jak się napalisz, to się spalisz. Powoli, a do celu, czego ci w tej chwili brakuje to luzu, a poczujesz go zaraz, jak zrzucisz niechcianą koronę, by jednak kiedyś, w przyszłości, sięgnąć po nią.
Każdy facet chce być Rambo 3, a nawet Terminatorem, ja wolę Terminatora, ale nie od razu maszynę zbudowano - jak się napalisz, to się spalisz. Powoli, a do celu, czego ci w tej chwili brakuje to luzu, a poczujesz go zaraz, jak zrzucisz niechcianą koronę, by jednak kiedyś, w przyszłości, sięgnąć po nią.
pozdr!
www.fotogromala.pl
=============
www.fotogromala.pl
=============
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Mimik, Bleez, DeGie - dzięki :D! Będzie dobrze!
DeGie - pięknie napisane! Ja bym chciał być Conanem, albo Commando, a najlepiej Universalnym Sodierem !
DeGie - pięknie napisane! Ja bym chciał być Conanem, albo Commando, a najlepiej Universalnym Sodierem !
-
- Zaprawiony W Bojach
Możesz być nawet Inspektorem Gadżetem, byle zdrowy
Cały czas zaproszenie do Poznania aktualne gdybyś chciał coś pobiegać - mamy półmaraton, maraton...
Cały czas zaproszenie do Poznania aktualne gdybyś chciał coś pobiegać - mamy półmaraton, maraton...
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dzięki bardzo, ale maratonami mnie nie skusisz . No, zdrowie najważniejsze... Czasem człowiek w tym ferworze o tym zapomina. Ja to tylko czekam, aż nóżki będą w lepszej formie - to już będzie dla mnie +200 do radości z biegania!Qba Krause pisze:Możesz być nawet Inspektorem Gadżetem, byle zdrowy
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Саша! Вот тебе на! Дурак ты !!! День мужчин только за два дня!