SBBP

deckard
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

doły łapie się często pod wpływem przetrenowania...

zima jest ok bo podłoże jest zwykle bardziej miętkie niż w lecie..
SBBP.WAW.PL
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Janek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dla mnie dzisiejsze warunki pogodowe były wręcz świetne, dużo mniej dokuczliwe niż te z kampinoskiego patrolu dwa tygodnie temu. Myślę, że deckard ma rację, twój kryzys może się brać ze zbyt ostrego treningu, może to ta SB była zbyt intensywna. Za to w samochodzie Pira, który mnie podwiózł do domu, zaczeła mnie strasznie piec skóra na udach. W domu okazało się, że przemroziłem ją trochę i przez to przesuszyłem, i napękało mi sporo naczynek krwionośnych. Mam uda centkowane w czerwone kropki. Muszę więc giry natłuszczać przed mroźnym treningiem i to tak długotrwałym.
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
   [url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Widziałeś Janek strone główną SBBP ?? :)
Awatar użytkownika
active
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No to i ja muszę się przyznać, że biegałem w niedzielę po kampinosie. Przybyłem do Opalenia z małym opóźnieniem (8:15) i niestety nikogo nie spotkałem. Nawet próbowałem biec po śladach :), ale ponieważ taki ze mnie tropiciel jak biegacz to szybko zgubiłem ślad i się :). Sądząc po czasie przebiegłem około 15 km mocno przy tym marznąć.

pozdr
[b][url=http://www.actv.prv.pl]www.actv.prv.pl (Jak zacząłem biegać?)[/url][/b]
Awatar użytkownika
Barcior
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zgodzę się z Szanownymi Przedmówczyniami i Przedówcami, ze w Kampinosie w niedziele było bardzo zimno. I to pomimo faktu, że nie było jeszcze takiego wielkiego mrozu! Było około -7C (a pamiętam mrozy dwucyfrowe). Podczas tych 31-32 km biegu zdrowo zmarzłem. Każdy, nawet krótki, postuj okupiony był dłuższym powolnym rozgrzewaniem się podczas dalszego biegu. Ale grunt to przygoda ... ;)
It's not just covering a 42km distance. It's a way of life.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
Awatar użytkownika
Barcior
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Quote: from deckard on 2:53 pm on Jan. 25, 2004
ibex - nie ma sprawy. poradziliśmy sobie z pawłem i grzesiem całkiem dobrze. ja na ten sezon planuję raczej rekreacyjne bieganie więc taakie objętości jakie Wy w tym kampinosie robicie to troche dla mnie za dużo. hehe miałem przestarzale informacje - sądziłem że wersja light to 18km a okazuje się że 26... (i to po górkach) - mógłbym się mocno ździwić w lesie... :bum:
Deckart, mogłeś do mnie zadzwonić. Jechałem razem z Ibexem do Kampinosu, więc byśmy Cię uwzględnili.
It's not just covering a 42km distance. It's a way of life.
Awatar użytkownika
Janek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tak, FREDZIO, zaglądałem już wczoraj wieczorem na SBBP :)
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
   [url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
deckard
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bartek - o. nie pomyślałem. spróbujemy za tydzień.
SBBP.WAW.PL
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Ale fotki fajne.

Obrazek
Awatar użytkownika
piro20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Fredziu, ja się piszę na prezentację u Ciebie "na chacie". Pod warunkiem, że Madach także będzie, bo to przecież jest mój etatowy kierowca :)
Mi wczoraj biegało się wyśmienicie, w ogóle bardzo lubię biegac w zimie, szkoda tylko, że dzień jest krótki i głównie trzeba to robić wieczorami. Ale poza tym jest ok. Wczoraj po powrocie do domu miałem tylko dwie godzinki odpoczynku, po czym rodzina zgarnęła mnie na łyżwy :)
Widziałem plan Joy i nie wydaje mi się, aby była przetrenowana. Po każdym mocnym trningu ma dzień wolny, a zresztą, w końcu plan ten pisał super fachowiec!!! A to i tak będą nasze subiektywne odczucia, ona najlepiej wie jak jest. Nie martw się Joy, wiosna już tuż, tuż. A potem zielone listki na drzewach, dłuższy dzień, więcej słońca no i start w maratonie!!! Pięknie będzie :)
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ech Piro, Piro :) ... Ty to dopiero umiesz podnie¶æ na duchu kole¿ankê :) Wszyscy tylko "przetrenowanie, przetrenowanie", a Piro optymistycznie na to wszystko patrzy i ma racjê.
Dementujê jakoby rzekomo joycat by³a przetrenowana. Nie mam zamiaru polec sromotnie w walce ze ¶niegiem i lodem. Kupi³am sobie centymetr krawiecki i co wieczór odcinam mijaj±cy dzieñ - coraz mniej dzieli nas od wiosny. Hej!
Awatar użytkownika
piro20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Fajne zdjęcie :) Niestety jego prawa część została obcięta, albo nieujęta...;) Paweł zdradzisz nam co za piękna białogłowa przebiegała, bądź przechodziła po Twojej lewej stronie? :) :) :)
deckard
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from joycat on 12:30 pm on Jan. 26, 2004
Ech Piro, Piro :) ... Ty to dopiero umiesz podnieść na duchu koleżankę :) Wszyscy tylko "przetrenowanie, przetrenowanie", a Piro optymistycznie na to wszystko patrzy i ma rację.
Dementuję jakoby rzekomo joycat była przetrenowana. Nie mam zamiaru polec sromotnie w walce ze śniegiem i lodem. Kupiłam sobie centymetr krawiecki i co wieczór odcinam mijający dzień - coraz mniej dzieli nas od wiosny. Hej!
to tak na wyrost martwimy się o Ciebie :)

hi - skoro masz centymetr to będzie trzeba Ci zrobić obcinanie ogona... (terminologia zaczerpnięta z filmu pt. Samowolka)
SBBP.WAW.PL
Ibex
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Piro....... Ty to jesteś bajerant :spoko:
Ibex    
Awatar użytkownika
Kociemba
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Co do zdjęcia to już wyjaśniam. Handlujemy trochę z Grześkiem złomem, a że akcja miała miejsce pod samym nosem komendy dzielnicowej, trzeba było zachować czujność. Chcieliśmy rąbnąć trzepak, ale był już zajęty. A szkoda, dobra stal.
Gratulacje dla Kampinoskiej ekspedycji polarnej. Niestety musieliśmy z Grześkiem spojrzeć prawdzie w oczy. To było dla nas trochę za dużo kilometrów. Zdecydowaliśmy się na równoległy wariant młociński ze względu na możliwość wcześniejszej kapitulacji. Po 18 km byliśmy fertig.  Może następnym razem podejmiemy wyzwanie.
W sobotę jeśli tylko będę to chętnie popatrzę na tego GPS-a. Dzięki za zaproszenie. A jak się udała impreza na basenie?
I jeszcze jedno. Czy jutro /wtorek/, jest jakieś bieganie na WAT, czy gdziekolwiek? Lechu, Joy, jeśli mogę prosić o jakiegoś SMS-a, bo mogę nie zdążyć zajrzeć na forum.
ODPOWIEDZ