ulka
widząc Twoje postępy- kiedy planujesz pierwszy start?
Chłopaki
Zdrowiejcie.Ja niestety w tym roku tez za dużo nie nabiegam.
Co nie znaczy, że nie poczujecie jeszcze kiedyś mojego oddechu na swoich plecach Przynajmniej na starcie.
Oj MacGor i mnie brakuje treningów razem z tobą.
Napewno były efektywniejsze niż to co teraz biegam.
Jak widać na sobotę nie ma chętnych do wspólnego
biegania.I nie wiedziałem że mamy cichego fana?????
Foma, na zawody to ja się jeszcze nie nadaję, jestem dopiero "pełzającym" biegaczem Boję się podkręcać tempo, bo tyle naczytałam się o kontuzjach, że mnie strach obleciał.
Witam Grupe Górnośląską
Ja z małym pytankiem.
Szukam nowych miejsc do biegania w okolicach Katowic. Takich bez dużych ilości asfaltu. Może macie jakieś propozycje?
Witam wszystkich po chorobie! (a raczej na jej końcówce...)
Skończyło się L4 - więc zawitałem do pracy i mam dostęp do netu:)
Dopadło mnie cosik takiego co ostatnio chodzi po świecie - gardło bolało mnie tak jak jeszcze nigdy w życiu; najpierw myślałem, że to zapalenie migdałków, potem zeszło niżej, a potem objawy grypowe. Gardło pobolewa jeszcze więc biegać zacznę chyba w okolicach końca tygodnia, może czwartek.
Sorry, że w sobotę nie dałem znać, ale jak wspominałem - zagubiłem Twój numer Lechu:(
Witam z domu.
Ten wyjazd do Odessy wraz z powrotem nie mógł się dla mnie skończyć dobrze... Epidemia ostrej grypy położyła całe miasto wraz z moją mamą. Ja się broniłam czosnkiem, witaminami i nawet ostatnie dwa dni zrezygnowałam z treningu -żeby mieć siły stawiać opór bakteriom. Wróciłam wczoraj (po 25-godzinnej podróży) jeszcze zdrowa, ale w nocy złapały mnie ostre bóle głowy i dreszcze. Idę dziś do lekarza, mając nadzieję,że to nic takiego, bo słyszę już jak mnie mój las Mikołowski woła...
Krzycho -wózkiem po schodach nie jechała, bo ani wózka, ani potomka ze sobą nie miała.
MacGor, MarekC wracajcie do zdrowia. Ja jeszcze nie wyzdrowiałem. Trzyma mnie jakaś choroba od tygodnia, raz jest lepiej raz gorzej.
Lacert - napisz może w jakich okolicach mieszkasz, może będzie łatwiej nam coś napisać. "Okolice Katowic" to raczej brzmi dość tajemniczo.