Będzie powtórka,jestem tego pewnakapan pisze:Dzięki, trzeba będzie to powtórzyć!
![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Przepis na omlet ,wypróbowany...rewelacja.Chyba na moją zgubę,bo coś czuję,że będzie jedzony bardzo często
![ehh :lalala:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
Moderator: infernal
Będzie powtórka,jestem tego pewnakapan pisze:Dzięki, trzeba będzie to powtórzyć!
No i po powtórce. Generalnie było jeszcze bardziej... Bardzo Ci dziękuje za wspólne bieganie i odwiezienie do domu. Wit jakoś przeżył na słodzonej herbatce koperkowej. Jeszcze raz bardzo dziękuję.truchcik pisze:Będzie powtórka,jestem tego pewnakapan pisze:Dzięki, trzeba będzie to powtórzyć!![]()
(...)
Dzięki. Uwielbiam takie bieganie. Biegając kolekcjonuję w głowie obrazki, dzięki którym mam więcej energii do codziennych czynności-ładuję akumulatorki. Fajnie jest czuć się całkowicie bezpiecznie i nie musieć pilnować trasy, ale ja chyba lubię się też od czasu do czasu zgubić. Pozdrawiam serdecznie.truchcik pisze:Kasiu,bardzo Ci dziękuję za super wybiegania. Dzisiaj poznałam nową jakość biegania ,czyli po lesie i w kopnym śniegu...zmęczyłam się ,ale było super :uuusmiech: Las jest piękny i jeszcze piękniejszy,gdy nie trzeba się martwić czy nie zabłądzimyFajnie,że Wojtek mógł dzisiaj z nami pobiegać...nareszcie
![]()
Pozdrawiam
Ale napiszesz jak Cię zacznie nużyć treść niebiegowa?beata pisze:Twój blog podoba mi się coraz bardziej- chyba dlatego, że coraz mniej w nim treści stricte sportowej
, a coraz więcej życia - o to przecież chodzi, nie samym bieganiem żyjemy, a szczerze mówiąc, czytanie suchych informacji typu: "dziś x km BC ... " nieco mnie nuży
....
Nie zacznie - to jest ... piękne? Samo życie. A życie przecież składa się z chwil.kapan pisze:Ale napiszesz jak Cię zacznie nużyć treść niebiegowa?