Mama nadzieje, że zły humor nie jest wynikiem niekorzystnej oceny Twojej pracy.Qba Krause pisze:Trzymam kciuki Daj znać jaka była ocena.
A na zły humor najlepsze jest przeciez bieganie.
Trzymam kciuki aby było lepiej
Moderator: infernal
Mama nadzieje, że zły humor nie jest wynikiem niekorzystnej oceny Twojej pracy.Qba Krause pisze:Trzymam kciuki Daj znać jaka była ocena.
nie mów, bo czasami dobrze jest coś sobie więcej popisać na swoim bloguPATATAJEC pisze:...pływające w tłuszczu - jak wszystko u Magdy :P
Jeszcze nie potrafię odpowiedzieć... Jak pobiegam miesiąc na bananie i miesiąc na czczo, to będę w stanie ocenić . Dziś pobiegłem na dużym kubasie kakao z miodem.00jan pisze:Lepiej się biega po bananie czy nie?
Sugerujesz, że będzie się mścić ? :Dmimik pisze:nie mów, bo czasami dobrze jest coś sobie więcej popisać na swoim bloguPATATAJEC pisze:...pływające w tłuszczu - jak wszystko u Magdy :P
a może być jeszcze gorzej?PATATAJEC pisze:Sugerujesz, że będzie się mścić ? :Dmimik pisze:nie mów, bo czasami dobrze jest coś sobie więcej popisać na swoim bloguPATATAJEC pisze:...pływające w tłuszczu - jak wszystko u Magdy :P
:Dmimik pisze:a może być jeszcze gorzej?PATATAJEC pisze:Sugerujesz, że będzie się mścić ? :Dmimik pisze: nie mów, bo czasami dobrze jest coś sobie więcej popisać na swoim blogu
BTW. Fajne fotki z lasu. Ja rok temu właśnie tak zaczynałem pierwsze truchtanie.. z psem na spacerze w takiej aurze i centralnie po lesie...tez się trochę męczyłem po tym śniegu.. tylko że to były krótkie truchty...
Hehe! No tak, nie ma to jak wk#$^ić się na swój brzuch! Ja to na swój bebzun kląłem przeokrutnie. Wyzywałem go od najgorszych!mimik pisze:o zacięcie nie było trudno... prawie 8 kg więcej niż teraz fat'u z początku trochę pomagało
W filmach bieganie po bananie (szczegolnie skorce) kiepsko sie konczy.00jan pisze:Lepiej się biega po bananie czy nie?
Dzięki! Nie ma takiej potrzeby... update jest codziennierun pisze:Muszę przyznać, że Twój blog robi wrażenie Możesz dodać jakąś subskrypcję via mail?
O ile czas pozwala, a od kiedy biegam to mam go jeszcze mniej. Ale nie żałuję...00jan pisze:Filmowy maniak?