PSB reaktywacja
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Czyżby Adam zaczynał znowu biegać? A co z Ciemajem i jego siostrą? O Rafale nie wspominam, bo jemu bieganie chyba zbrzydło. Przemek? Odzywajcie się! Już wiosna!
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- konroz
- Stary Wyga
- Życiówka w maratonie: brak
Nie odzywałem się, bo zmogło mnie przeziębienie.
Od niedzieli nie biegałem. Dziś wyjdę na jakąś krótką przebieżkę.
Od niedzieli nie biegałem. Dziś wyjdę na jakąś krótką przebieżkę.
KB Lechici Zielonka - sekcja zamiejscowa Saska Kępa
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No to zdrowiej . Biegając we wtorek z Tatuchem mijaliśmy Liska. Ja teraz pauzuję, ale Tatuch ma zamiar biegać w Skaryszewskim (chętnie szybciej). Odpowiadają mu też wcześniejsze godziny. Jeśli Tobie lub Liskowi pasowałoby, to dajcie znać na forum (Tatuch zagląda tutaj jako gość). Ewentualnie mogę pośredniczyć w wymianie telefonów.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W Hajnówce będę . Czy będę biegła, to jeszcze w 100% nie wiem (podobnie jak Rudzik oddałam się w ręce lekarzy). Są duże szanse, z tym, że po kilkutygodniowej absencji biegowej to półmaraton w Hajnówce mogłabym potraktować wyłacznie jako długie wybieganie (czas oscylowałby między 2:30 a 2:40). Ja również chciałabym Was poznać . Odezwę się na komunikator .
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Konrad, nic dodać nic ująć . Dołączam się do życzeń .
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Najprawdopodobniej 22 kwietnia wznowię treningi.
Z chęcią dowiedziałabym się, czy jeszcze biegacie (bo nie piszecie )?
Jola
Z chęcią dowiedziałabym się, czy jeszcze biegacie (bo nie piszecie )?
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Fajnie, może nam się trochę grupa powiększy o nowych biegaczy a dotychczasowi powrócą na łono (natury oczywiście ).
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- froze
- Rozgrzewający Się
No to ja jutro sie postaram pojawic. Czyli wejscie od Saskiej. A raczej "wejscie" heh
Jesli chodzi o mnie to jestem poczatkujacy, ale szykuje sie na maraton we wrzesniu. Tylko, zeby go przebiec, bez zadnych innych ambicji Tempo, gdzies tak 5-6 min/km
Pawel
Jesli chodzi o mnie to jestem poczatkujacy, ale szykuje sie na maraton we wrzesniu. Tylko, zeby go przebiec, bez zadnych innych ambicji Tempo, gdzies tak 5-6 min/km
Pawel
Froze
- konroz
- Stary Wyga
Froze napisz, w jakich godzinach chcesz biegać. Ojla preferuje bieganie wieczorne (19), ale nie sądzę by ktoś dziś o tej porze się pojawił. W okresie zimy to ma niewielkie znaczenie i tak jest ciemno.
Teraz wolę biegać wcześniej tzn. ok. 16:30 i w rejonie Wału Miedzeszyńskiego oraz ścieżek wzdłuż Trasy Siekierkowskiej - zdecydowanie mniej spacerowiczów z pieskami i w 90% na smyczy - ze względu na dużą liczbę rowerzystów, którzy mają na szczęście wydzieloną ścieżkę.
Jaki dystans Cię interesuje?
Różnica między 5, a 6 minut też jest dość duża. Np. dla mnie 5min/km to drugi zakres 5:15 pierwszy, a poniżej 5:45 - trucht.
Czemu "czepiasz" się wejścia od Saskiej czyżby było za wąskie - to nie to co aleja główna, ale prowadzi tamtędy zupełnie normalny chodnik.
(Edited by konroz at 9:22 am on April 15, 2004)
Teraz wolę biegać wcześniej tzn. ok. 16:30 i w rejonie Wału Miedzeszyńskiego oraz ścieżek wzdłuż Trasy Siekierkowskiej - zdecydowanie mniej spacerowiczów z pieskami i w 90% na smyczy - ze względu na dużą liczbę rowerzystów, którzy mają na szczęście wydzieloną ścieżkę.
Jaki dystans Cię interesuje?
Różnica między 5, a 6 minut też jest dość duża. Np. dla mnie 5min/km to drugi zakres 5:15 pierwszy, a poniżej 5:45 - trucht.
Czemu "czepiasz" się wejścia od Saskiej czyżby było za wąskie - to nie to co aleja główna, ale prowadzi tamtędy zupełnie normalny chodnik.
(Edited by konroz at 9:22 am on April 15, 2004)
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jutro powracam na łono biegaczy . Jeśli są chętni na Skaryszewski o 19-tej to oczywiście pasuje . Co do ilości kółeczek trudno mi dzisiaj wyrokować. Nie mam pojęcia jak zachowa się mój organizm po tej przerwie. Myślę że 4 to jednak minimum. No i ta Hajnówka w niedzielę. Bardzo chciałabym pobiec. Dzisiaj dokonałam przelewu opłaty startowej, ale czy to dobry pomysł? Boję się tylko o możliwość wystąpienia kontuzji.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- konroz
- Stary Wyga
Jeżeli nie nastawiasz się na życiówkę to sam dystans nie powinien stanowić problemu.
Wytrzymałości tak szybko się nie traci
Wytrzymałości tak szybko się nie traci