Czy byłbyś zainteresowny/a szkoleniami?

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.

Czy byłbyś zainteresowny/a tego typu szkoleniami?

tak
21
66%
nie
11
34%

Liczba głosów: 32
Awatar użytkownika
MichalJ
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Czy byłbyś zainteresowny/a szkoleniami, które moglibyśmy dla was zorganizować?

Oto przykładowe tematy szkoleń. Oczywiście liczymy też na wasze propozycje

1. Poprawa techniki biegu
2. Układanie planu treningowego
3. Rodzaje treningów
4. Motywacja
5. Pytania do znanych trenerów, zawodników
6. Dobór sprzętu treningowego
7. Odchudzanie
8....
Michal. J
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac

www.rodzinkamisyjna.pl
PKO
Awatar użytkownika
ooco
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jeżeli szkolenia byłyby bezpłatne to pewnie że tak!
Awatar użytkownika
td0
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dla mnie kwestia zapłacenia za szkolenie nie jest problemem. Problemem będzie znalezienie czasu na takie szkolenie.

Takie szkolenie (weekendowy wyjazd) połączone z bieganiem w atrakcyjnej lokalizacji to niezły pomysł.

p.s. Sugeruję szkolenie bardziej praktyczne niż teoretyczne.
:) Tomek
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ooco, tak na dobrą sprawę, to tego typu akcje inicjowane dla biegaczy są bezcenne czyli można to odczytać również jako bezpłatne. Problem polega na tym, że osoba, która miałaby poprowadzić takie zajęcia, musi poświęcić na to swój czas. I chociażby za ten czas nie wypada żałować kasy, bo wiedzę dostaniesz gratis.
Awatar użytkownika
MichalJ
Ekspert/Trener
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ooco pisze:jeżeli szkolenia byłyby bezpłatne to pewnie że tak!
czy swoja prace wykonujesz za darmo??
Michal. J

www.rodzinkamisyjna.pl
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

nigdy nie przechodziłem żadnego szkolenia pod profesjonalnym okiem, które wypatrzyłoby moje błędy... więc jak najbardziej, jeśli byłoby przystępne cenowo i czasowo...
Awatar użytkownika
ooco
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

MichalJ pisze:
Wiesz, bardziej podchodziło mi to pod promowanie marki portalu niż pod kolejny pomysł na zarobienie kilku groszy... Bo po co płacić za coś co właściwie tu w portalu mamy za darmo?

a poza tym tak, czasami pracuje za darmo :)
Awatar użytkownika
Erelen
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zapłacić? Bez problemu, choć mam nadzieję na korzystny przelicznik. Wiadomo, że wynajęcie sali, zaproszenie gości i specjalistów kosztuje. Choć fajnie by było jakby takie koszty nie przekraczały 100 zeta za powiedzmy 2-3 hr :)
[url=http://runmania.com/rlog/?u=Galakar][img]http://runmania.com/f/0bc2281cee6042c96b80b75dba0be126.gif[/img][/url]
http://erelen.blog.onet.pl/
wykastrowany kot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja osobiście nie, ale byłbym zainteresowany udziałem np. w dłuższym obozie sportowym dla amatorów i oldbojów :hahaha: biegania gdzieś w jakiejś malowniczej górskiej miejscowości. W czymś takim na co jeżdżą sportowcy z tak zwanych ośrodów jak OSiR itp... a zwykli amatorzy mogą tylko pomarzyć :ojoj:
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

ooco pisze:Wiesz, bardziej podchodziło mi to pod promowanie marki portalu niż pod kolejny pomysł na zarobienie kilku groszy...
Ale ten "kolejny pomysł na zarobienie kilku groszy" - to taka generalna uwaga wobec świata czy konkretna wobec bieganie.pl ?
Awatar użytkownika
rocha
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jumper pisze:Ja osobiście nie, ale byłbym zainteresowany udziałem np. w dłuższym obozie sportowym dla amatorów i oldbojów :hahaha: biegania gdzieś w jakiejś malowniczej górskiej miejscowości. W czymś takim na co jeżdżą sportowcy z tak zwanych ośrodów jak OSiR itp... a zwykli amatorzy mogą tylko pomarzyć :ojoj:
I to jest pomysł. A podstawy teoretyczne w ciągu 2h po obiadku dla chętnych.
Awatar użytkownika
MichalJ
Ekspert/Trener
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ooco pisze:
MichalJ pisze:
Wiesz, bardziej podchodziło mi to pod promowanie marki portalu niż pod kolejny pomysł na zarobienie kilku groszy... Bo po co płacić za coś co właściwie tu w portalu mamy za darmo?

a poza tym tak, czasami pracuje za darmo :)
No wiec przez 2 lata bieganie.pl pracowalo za darmo. Niestet obecnie zaczyna pochlaniac coraz wiecej czasu i jezeli chcielibysmy podnosic jakosc naszych uslug musimy jakos zarabiac.

Co do ceny takiego szkolenia to mysle, ze weekendowe spotkanie nie przekraczaloby kwoty 300-400zl z noclegami i wyzywieniem, obiektami sportowymi itp.

Nie jestesmy alfa i omega. Na wiekszosc szkolen trzeba bedzie zatrudnic jakis autorytet, ktoremu trzeba zaplacic. To nie takie proste
Michal. J

www.rodzinkamisyjna.pl
Awatar użytkownika
piter82
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:32
Życiówka w maratonie: 3:22:xx

Nieprzeczytany post

jestem na tak :-)
Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
Awatar użytkownika
ooco
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:
ooco pisze:Wiesz, bardziej podchodziło mi to pod promowanie marki portalu niż pod kolejny pomysł na zarobienie kilku groszy...
Ale ten "kolejny pomysł na zarobienie kilku groszy" - to taka generalna uwaga wobec świata czy konkretna wobec bieganie.pl ?
MichalJ pisze: Co do ceny takiego szkolenia to mysle, ze weekendowe spotkanie nie przekraczaloby kwoty 300-400zl z noclegami i wyzywieniem, obiektami sportowymi itp.
Nie jestesmy alfa i omega. Na wiekszosc szkolen trzeba bedzie zatrudnic jakis autorytet, ktoremu trzeba zaplacic. To nie takie proste
Fredzio,
dokładnie przy cenie i kosztach jakie wymienił Michał, to jeżeli nie uda wam sie znaleźć jakiegoś sponsora, którego to produkty będziecie promować między wierszami to nie ma szans byście zarobili coś więcej niż tylko jakieś grosze, o takie grosze, konkretne niskie kwoty mi chodziło. Nie zapominajmy, że bieganie to jest nasze hobby.

Ja bym był bardziej zainteresowany cyklem szkoleń, oczywiście płatnym ;), po którym bym dostał papier instruktora biegania. coś takiego: http://www.kursyinstruktorskie.edu.pl/l ... letyka.htm tylko z nastawieniem na bieganie i nordic walking. Pomyślcie o czymś takim!
Awatar użytkownika
MichalJ
Ekspert/Trener
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Na calym swiecie istnieje tylko i wylacznie szkolenia dla trenerow biegania, a w polsce oczywiscie musi byc inaczej. Organizowane sa kursy o wszystkim i o niczym. Tak jak naisales powinien byc kurs instruktora biegow dlugich i srednich. Osobny kurs dla instruktorow sprintu itd.

To co pokazales to tylko zaplacenie kwoty za papierek nic wiecej.

Ja jestem trenerem lekkiej atletyki, ale nigdy w zyciu nie bede prowadzil młota, tyczki, skoku wzwyz bo poprostu nie zrobie tego bardzo dobrze tylko byle jak. Dobry trener nie musi miec papierka. Zeby wychowac dobrego zawodnika musisz miec praktyke, wiedze i dobrego nauczyciela.
My przez te szkolenia wlasnie to chcielibysmy dac. Dostep do wiedzy stricte biegowej
Michal. J

www.rodzinkamisyjna.pl
New Balance but biegowy
Zablokowany