Luchen pisze:E tam szybciej, za to Ty spotkałeś zwierzaki
Tu gdzie ja biegam to tylko psy i koty - wolałbym ich nie spotykać;) Co innego łosia.
Hehehe ... no tak! W tym jestem przodownikiem! :D
Balbazuar pisze:Przeglądałem ten wątek i natknąłem się na coś takiego:
Nazw zespołów, na forum nie będę przytaczał, bo lubię to moje anonimowe "ja" tutaj ... poza tym, za wolno biegam i wstyd by było jakby się fani zespołu dowiedzieli
I kolega naprawdę myśli, że jest taki anonimowy? ;>
Eeeej ... Nie strasz :D.
Nie no wiem, że dla chcącego nic trudnego... Ale tu nawet nie ma czego roztrząsać

. Tylko wizerunek biegającego w obcisłych portkach, złoto-białych butach i rozglądającego się za leśnymi zwierzakami chłopa nie pasuje do tego, do którego przyzwyczaili się inni
Svolken pisze:Balbazuar pisze:I kolega naprawdę myśli, że jest taki anonimowy? ;>
Nie odbieraj nadziei

A swoją drogą to wydaje mi się, że z tym kręceniem obrotów serducha, panuje lekka przesada. To nie overclocking i skoro wyszło gdzieś 202, to nie znaczy, że z pewnością da się podkręcić i do 210, czy też 215

Problem w tym, że ja mam problem biec na 75% HR max w jakimkolwiek tempie. Zastanawiam się nad bieganiem na tempo, a nie na tętno.
mimik pisze:Balbazuar pisze:Przeglądałem ten wątek i natknąłem się na coś takiego:
Nazw zespołów, na forum nie będę przytaczał, bo lubię to moje anonimowe "ja" tutaj ... poza tym, za wolno biegam i wstyd by było jakby się fani zespołu dowiedzieli
I kolega naprawdę myśli, że jest taki anonimowy? ;>
Dużo nie trzeba, żeby sprawdzić

hehe
No nie trzeba. Tylko po co mnie sprawdzać?

Zestresuję się i nie będę pisał