Lublin- grupa biegowa
- jaszczomb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
cały czas się zastanawiam czy z debiutem na 4.30 trochę nie przesadzam,
mam w sierpniu 352 km ( 400 raczej nie zamknę), 30km wybieganie - równo
6min/km i zastanawiam się czy mam szansę na 3:59:59
mam w sierpniu 352 km ( 400 raczej nie zamknę), 30km wybieganie - równo
6min/km i zastanawiam się czy mam szansę na 3:59:59
- jaszczomb
- Zaprawiony W Bojach
Yo,
Sjakiś sen zimowy się zaczął w Lublinie czy cuś.
ps. naginam codziennie, wolno ale do przodu , btw maraton poszedł na 4:30 brutto, dobrze że nie dałem się zwieść wcześniejszym optymistycznym akcentom i tak było ciężko.
Sjakiś sen zimowy się zaczął w Lublinie czy cuś.
ps. naginam codziennie, wolno ale do przodu , btw maraton poszedł na 4:30 brutto, dobrze że nie dałem się zwieść wcześniejszym optymistycznym akcentom i tak było ciężko.
-
- Rozgrzewający Się
Witam wszystkich!
Jestem nowy na tym forum, ale w Lublinie biegam już od początku kwietnia. Do minionego czwartku wydawało mi się, że w tym mieście biega tylko garstka ludzi (napiszę jeszcze, że nie jestem stąd tylko tu mieszkam od jakiegoś czasu). Na forum odzywają się wciąż te same osoby - tak no oko to chyba tylko kilkanaście. Na ulicach też mijałem kogoś biegnącego tylko od czasu do czasu. Ale w czwartek przekonałem się, że jest trochę inaczej niż myślałem. Po prostu biegałem o złych porach (5 rano lub 21 - około). Wspomnianego dnia pobiegłem o godz. 18 często uczęszczanymi przezezemnie ulicami Smorawińskiego, Andersa, Lwowska i okolice. Spotkałem siedmioro biegaczy i dostałem skrzydeł
Pozdrawiam wszystkich biegających!!!
Jestem nowy na tym forum, ale w Lublinie biegam już od początku kwietnia. Do minionego czwartku wydawało mi się, że w tym mieście biega tylko garstka ludzi (napiszę jeszcze, że nie jestem stąd tylko tu mieszkam od jakiegoś czasu). Na forum odzywają się wciąż te same osoby - tak no oko to chyba tylko kilkanaście. Na ulicach też mijałem kogoś biegnącego tylko od czasu do czasu. Ale w czwartek przekonałem się, że jest trochę inaczej niż myślałem. Po prostu biegałem o złych porach (5 rano lub 21 - około). Wspomnianego dnia pobiegłem o godz. 18 często uczęszczanymi przezezemnie ulicami Smorawińskiego, Andersa, Lwowska i okolice. Spotkałem siedmioro biegaczy i dostałem skrzydeł
- jaszczomb
- Zaprawiony W Bojach
Witaj eltomek, siedmioro to już banda, spotykam czasem biegaczy w okolicach parku saskiego ale to bywało zanim zaczął padać śnieg, ciekawe kto dzisiaj się odważy
- andre1105
- Wyga
SPOTKANIA LUBELSKIEJ GRUPY BIEGOWEJ MAJĄ MIEJSCE NAD ZALEWEM ZEMBORZYCKIM W KAŻDĄ NIEDZIELĘ O GODZ. 9.30 (PRZY TAMIE) PRZEZ CAŁY ROK. BIEGAMY TAM JEDNO OKRĄŻENIE DOOKOŁA ZALEWU OK. 12 KM. TEMPO BIEGU DOWOLNE. MOŻE SKUSISZ SIĘ. JEŚLI TAK TO ZAPRASZAM SERDECZNIE. WIĘCEJ NA TEN TEMAT ZNAJDZIESZ NA STRONIE: WWW.BIEGAJZNAMI.PL w zakładce forum-wszystkie grupy-lubelska grupa biegowa-Tamaraton. Pozdrowienia.eltomek pisze:Witam wszystkich!
- jaszczomb
- Zaprawiony W Bojach
będzie w Lublinie bieganko: http://www.lubelska.ohp.pl/biegpapieski/
-
- Rozgrzewający Się
Dzięki za zaproszenie:-)andre1105 pisze: SPOTKANIA LUBELSKIEJ GRUPY BIEGOWEJ MAJĄ MIEJSCE NAD ZALEWEM ZEMBORZYCKIM W KAŻDĄ NIEDZIELĘ O GODZ. 9.30 (PRZY TAMIE) PRZEZ CAŁY ROK. BIEGAMY TAM JEDNO OKRĄŻENIE DOOKOŁA ZALEWU OK. 12 KM. TEMPO BIEGU DOWOLNE. MOŻE SKUSISZ SIĘ. JEŚLI TAK TO ZAPRASZAM SERDECZNIE. WIĘCEJ NA TEN TEMAT ZNAJDZIESZ NA STRONIE: WWW.BIEGAJZNAMI.PL w zakładce forum-wszystkie grupy-lubelska grupa biegowa-Tamaraton. Pozdrowienia.
Niestety z różnych powodów zwykle nie bywam w Lublinie w niedzielę ale jeśli będę miał taką okazję to chętnie się skuszę. Może kiedyś możnaby było zorganizować biegi grupowe w inny dzień tygodnia i w innym miejscu. To byłoby coś w rodzaju uzupełnienia tego co się dzieje nad ZZ. Tylko, że teraz chyba jest kiepska pora na organizowanie czegokolwiek w dni powszednie - każdy biega kiedy może, a w dodatku pogoda ciągle zaskakuje.
Pozdrawiam biegających na Czechów i wszystkich pozostałych biegających w Lublinie;-)
- jaszczomb
- Zaprawiony W Bojach
- jaszczomb
- Zaprawiony W Bojach
relacja z human race http://video2.v2.tvp.pl/2009/10/25/219463/film.asf
od 20 min.
od 20 min.
- xedi69
- Wyga
Witam.
W końcu będę mógł ruszyć na trasy biegowe po ponad 4-miesięcznej przerwie w bieganiu. Zastanawiam się tylko od czego zacząć, jakie dystanse, jakie ćwiczenia. W grudniu chyba już skończy mi się zwolnienie lekarskie i będę mógł pójść do pracy i zacząć regularne spokojne treningi.
Jakieś propozycje?
Jakie dystanse i jak często?
Proszę o porady.
Pozdrawiam Robert.
W końcu będę mógł ruszyć na trasy biegowe po ponad 4-miesięcznej przerwie w bieganiu. Zastanawiam się tylko od czego zacząć, jakie dystanse, jakie ćwiczenia. W grudniu chyba już skończy mi się zwolnienie lekarskie i będę mógł pójść do pracy i zacząć regularne spokojne treningi.
Jakieś propozycje?
Jakie dystanse i jak często?
Proszę o porady.
Pozdrawiam Robert.
Pozdrawiam Robert.
- pinholo
- Rozgrzewający Się
Witaj!
Ja jestem z Chełma i chętnie bym z kimś pobiegał, jednak w moim mieście również nie ma zbyt dużo biegających (czasem z kolegą troszkę potruchtam ale nic regularnego) więc trzeba być wytrwałym i z całą determinacją przeć następne kilometry sam ze sobą i swoimi myślami. Pozdrawiam ciepło Lublin;)
aha, jak ktoś z Chełma ma ochotę polatać w towarzystwie mój nr GG 9038648 zapraszam szczególnie "zachód" i "malowane"
Ja jestem z Chełma i chętnie bym z kimś pobiegał, jednak w moim mieście również nie ma zbyt dużo biegających (czasem z kolegą troszkę potruchtam ale nic regularnego) więc trzeba być wytrwałym i z całą determinacją przeć następne kilometry sam ze sobą i swoimi myślami. Pozdrawiam ciepło Lublin;)
aha, jak ktoś z Chełma ma ochotę polatać w towarzystwie mój nr GG 9038648 zapraszam szczególnie "zachód" i "malowane"
- jaszczomb
- Zaprawiony W Bojach
Może nie wsiadaj już na rower i tak przy okazji http://pokazywarka.pl/t5spvf/xedi69 pisze: Proszę o porady