Lublin- grupa biegowa

Awatar użytkownika
jaszczomb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

cały czas się zastanawiam czy z debiutem na 4.30 trochę nie przesadzam,
mam w sierpniu 352 km ( 400 raczej nie zamknę), 30km wybieganie - równo
6min/km i zastanawiam się czy mam szansę na 3:59:59
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
jaszczomb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Yo,
Sjakiś sen zimowy się zaczął w Lublinie czy cuś.

ps. naginam codziennie, wolno ale do przodu :bum: , btw maraton poszedł na 4:30 brutto, dobrze że nie dałem się zwieść wcześniejszym optymistycznym akcentom i tak było ciężko.
eltomek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich!

Jestem nowy na tym forum, ale w Lublinie biegam już od początku kwietnia. Do minionego czwartku wydawało mi się, że w tym mieście biega tylko garstka ludzi (napiszę jeszcze, że nie jestem stąd tylko tu mieszkam od jakiegoś czasu). Na forum odzywają się wciąż te same osoby - tak no oko to chyba tylko kilkanaście. Na ulicach też mijałem kogoś biegnącego tylko od czasu do czasu. Ale w czwartek przekonałem się, że jest trochę inaczej niż myślałem. Po prostu biegałem o złych porach (5 rano lub 21 - około). Wspomnianego dnia pobiegłem o godz. 18 często uczęszczanymi przezezemnie ulicami Smorawińskiego, Andersa, Lwowska i okolice. Spotkałem siedmioro biegaczy i dostałem skrzydeł :oczko:
Pozdrawiam wszystkich biegających!!!
Awatar użytkownika
jaszczomb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witaj eltomek, siedmioro to już banda, spotykam czasem biegaczy w okolicach parku saskiego ale to bywało zanim zaczął padać śnieg, ciekawe kto dzisiaj się odważy :usmiech:
eltomek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja zaraz idę sprawdzić czy są głębokie kałuże, bo jeśli są to raczej siedzę w domu;/
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

eltomek pisze:Witam wszystkich!

Jestem nowy na tym forum, ale w Lublinie biegam już od początku kwietnia. Do minionego czwartku wydawało mi się, że w tym mieście biega tylko garstka ludzi (napiszę jeszcze, że nie jestem stąd tylko tu mieszkam od jakiegoś czasu). Na forum odzywają się wciąż te same osoby - tak no oko to chyba tylko kilkanaście. Na ulicach też mijałem kogoś biegnącego tylko od czasu do czasu. Ale w czwartek przekonałem się, że jest trochę inaczej niż myślałem. Po prostu biegałem o złych porach (5 rano lub 21 - około). Wspomnianego dnia pobiegłem o godz. 18 często uczęszczanymi przezezemnie ulicami Smorawińskiego, Andersa, Lwowska i okolice. Spotkałem siedmioro biegaczy i dostałem skrzydeł :oczko:
Pozdrawiam wszystkich biegających!!!
SPOTKANIA LUBELSKIEJ GRUPY BIEGOWEJ MAJĄ MIEJSCE NAD ZALEWEM ZEMBORZYCKIM W KAŻDĄ NIEDZIELĘ O GODZ. 9.30 (PRZY TAMIE) PRZEZ CAŁY ROK. BIEGAMY TAM JEDNO OKRĄŻENIE DOOKOŁA ZALEWU OK. 12 KM. TEMPO BIEGU DOWOLNE. MOŻE SKUSISZ SIĘ. JEŚLI TAK TO ZAPRASZAM SERDECZNIE. WIĘCEJ NA TEN TEMAT ZNAJDZIESZ NA STRONIE: WWW.BIEGAJZNAMI.PL w zakładce forum-wszystkie grupy-lubelska grupa biegowa-Tamaraton. Pozdrowienia.
Awatar użytkownika
jaszczomb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

będzie w Lublinie bieganko: http://www.lubelska.ohp.pl/biegpapieski/
eltomek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

andre1105 pisze: SPOTKANIA LUBELSKIEJ GRUPY BIEGOWEJ MAJĄ MIEJSCE NAD ZALEWEM ZEMBORZYCKIM W KAŻDĄ NIEDZIELĘ O GODZ. 9.30 (PRZY TAMIE) PRZEZ CAŁY ROK. BIEGAMY TAM JEDNO OKRĄŻENIE DOOKOŁA ZALEWU OK. 12 KM. TEMPO BIEGU DOWOLNE. MOŻE SKUSISZ SIĘ. JEŚLI TAK TO ZAPRASZAM SERDECZNIE. WIĘCEJ NA TEN TEMAT ZNAJDZIESZ NA STRONIE: WWW.BIEGAJZNAMI.PL w zakładce forum-wszystkie grupy-lubelska grupa biegowa-Tamaraton. Pozdrowienia.
Dzięki za zaproszenie:-)
Niestety z różnych powodów zwykle nie bywam w Lublinie w niedzielę ale jeśli będę miał taką okazję to chętnie się skuszę. Może kiedyś możnaby było zorganizować biegi grupowe w inny dzień tygodnia i w innym miejscu. To byłoby coś w rodzaju uzupełnienia tego co się dzieje nad ZZ. Tylko, że teraz chyba jest kiepska pora na organizowanie czegokolwiek w dni powszednie - każdy biega kiedy może, a w dodatku pogoda ciągle zaskakuje.
Pozdrawiam biegających na Czechów i wszystkich pozostałych biegających w Lublinie;-)
Awatar użytkownika
jaszczomb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Yo!
będzie kolejne bieganko w sobotę:
http://sciezkibiegowe.pl/biegaj-z-nami/ ... w-Lublinie
Awatar użytkownika
jaszczomb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Awatar użytkownika
xedi69
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam.
W końcu będę mógł ruszyć na trasy biegowe po ponad 4-miesięcznej przerwie w bieganiu. Zastanawiam się tylko od czego zacząć, jakie dystanse, jakie ćwiczenia. W grudniu chyba już skończy mi się zwolnienie lekarskie i będę mógł pójść do pracy i zacząć regularne spokojne treningi.
Jakieś propozycje?
Jakie dystanse i jak często?
Proszę o porady. :hejhej:
Pozdrawiam Robert.
Pozdrawiam Robert.
Awatar użytkownika
pinholo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witaj!

Ja jestem z Chełma i chętnie bym z kimś pobiegał, jednak w moim mieście również nie ma zbyt dużo biegających (czasem z kolegą troszkę potruchtam ale nic regularnego) więc trzeba być wytrwałym i z całą determinacją przeć następne kilometry sam ze sobą i swoimi myślami. Pozdrawiam ciepło Lublin;)

aha, jak ktoś z Chełma ma ochotę polatać w towarzystwie mój nr GG 9038648 zapraszam szczególnie "zachód" i "malowane" ;)
Awatar użytkownika
jaszczomb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

xedi69 pisze: Proszę o porady
Może nie wsiadaj już na rower i tak przy okazji http://pokazywarka.pl/t5spvf/
Awatar użytkownika
Zeus
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Pobiegać zawsze można chodziasz tutaj przez północną odbić z czechowa, ostatnio tamtendyk cisnąłem i ktoś tam truchtał. Pozdro Zeus
Awatar użytkownika
Zeus
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Polecam na północną biegać, fajna trasa, widziałem że ostatnio ktoś tam biegł gdy ja cisnąłem. Pozdro Zeus
ODPOWIEDZ