Mi chodziło tylko o to, że to co napisał Jacek było nielogiczne:
yacool pisze:W obecnej chwili Karolina biega najlepiej technicznie ze wszystkich naszych zawodniczek. Uważam, że ma największe szanse na poprawienie rekordu Wandy Panfil.
yacool pisze:W obecnej chwili Karolina biega najlepiej technicznie ze wszystkich naszych zawodniczek. Uważam, że ma największe szanse na poprawienie rekordu Wandy Panfil.
gdzie tu widzisz jakiś brak logiki? ładnie biega to ma szanse na rekord i to jest prawda ! reszte Ty sobie dodałeś.... i odpowiedziałeś, jakby Yacol napisał, że drogą do rekordu będzie dalsza poprawa techniki a On tego nie napisał...Adam Klein pisze:Ech, Gasper.
Mi chodziło tylko o to, że to co napisał Jacek było nielogiczne:
Na dyche jest w stanie pobiec poniżej 32 minut(jakby się przygotowała) pamiętajmy iż w Karlinie na atestowanym biegu 15km pobiegła ok 49.15 co jest nieoficjalnym rekordem PolskiIaaf pisze:Problemem Karoliny i reszty naszych biegaczek jest to, że nie mają szybkości.
Czołówka kobiet potrafi dychę pobiec w granicach 30min, a Karolina 33, więc tutaj można szukać dużych rezerw
e tam, przesadzaszKRZYSIEKBIEGA pisze:Chciałbym coś dopowiedzieć na temat startu p. Nadoleskiego iż mimo wszystko według mojej oceny popełnił błąd. Mianowicie chodzi mi o to że teraz będzie pani Karolinie bardzo trudno poprawić wynik w innym maratonie
A czy jak idziesz szukać pracy to nie pytasz się ile zarobisz? To jest jej i innych wyczynowców praca. A jak masz za dużo kasy to możesz się podzelić:) Widziałeś gdzieś maraton gdzie faceci biegli poniżej 2:10 i 2:30 kobiet charytatywnie?gasper pisze:Krzysiekbiega, czy Ty patrzyłeś kiedyś na jakiś bieg pod innym kątem niż kasa?
tylko Ci co biegają dla kasy stanowią promil biegających.... a jak już biegają dla kasy to sie tak z tym nie afiszują jak TyKRZYSIEKBIEGA pisze:A czy jak idziesz szukać pracy to nie pytasz się ile zarobisz? To jest jej i innych wyczynowców praca. A jak masz za dużo kasy to możesz się podzelić:) Widziałeś gdzieś maraton gdzie faceci biegli poniżej 2:10 i 2:30 kobiet charytatywnie?gasper pisze:Krzysiekbiega, czy Ty patrzyłeś kiedyś na jakiś bieg pod innym kątem niż kasa?