Trening dla...

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
manfred
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam serdecznie mam prośbę w ułożeniu treningu . Od marca tego roku zaczołem biegać nie był to jakiś trening zaawansowany ot 5 razy w tygodniu szedłem sobie pobiegać zwiększając dystans. Dodatkowo stosowałem podbiegi co mnie najbardziej cieszyło w tym treningu. Docelowo szykowałem formę na Alpy i wędrówki wysokogórskie. Treaz wiem że bez biegania nie można żyć. Zapisałem sie na siłownie i tam biegam 5 km w poniedziałki, wtorki, czwarki i piątki dodatkowo wykonując ćwiczenia na różne partie mięśni. Najważniesjsze w treningu dla mnie jest bieganie i raczej pod kątem wytrzymałości górskiej, narciarskiej w Tatrach poza znakowanymi trasami. Dlatego proszę o pomoc w ułożeniu planu aby to miało ręce i nogi. Co do biegania póki co biegam teraz na bierzni elektrycznej i dodatkowo dwie godziny we wtorki gram dośc intensywnie w piłkę na sali. Pozdrawiam i czekam na pomoc.
PKO
Awatar użytkownika
ArturS
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nie pomogę, ale zapytam skąd jesteś? Chętnie piszę się w przyszłym roku na górskie wypady w szybkim tempie - wszyscy znajomi jak słyszą, że chcę sobie pobiegać po górach to się klepią w czoło :hahaha: A marzy mi się kiedyś taki Bieg Rzeźnika :oczko:
Awatar użytkownika
Psychotic
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

hehe, bieg rzeźnika się chyba każdemu marzy :)
[size=75][i][b]jest ryzyko, jest zabawa
albo piargi albo sława[/i][/b][/size]
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

manfred pisze:Witam serdecznie mam prośbę w ułożeniu treningu
Manfred, takie prośby są niepoważne. Sam musisz sobie ułożyć korzystając choćby z różnych planów które są na stronie ale weź pod uwagę, że każdy ma swoje sprawy i mało kto ma czas na robienie takich rzeczy (poza tymi którzy to robią za pieniądze) i nikomu się nie chce brać odpowiedzialności (bo na tym też polega ułożenie planu) za Twoją sportową przyszłość.
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...

Nieprzeczytany post

Zgadzam sie z Adamem ja też sie zastanawiałem nad taką prośbą ale potem przepatrzyłem sporo panów treningowych które są na stronie tu: http://bieganie.pl/?cat=19 i sam ułożyłem taki który pasował do czasu jakim dysponuje i ogólnie do moich możliwości i tobie tez polecam zrobić to samo...
skoczek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Zgodzę się, że taki plan powinno się samemu układać. Mój brat kilku znajomym ułożył plan treningowy na siłownię i teraz ma spory problem, bo cały czas zgłaszają się jacyś nowi ludzie, którzy proszą (a czasem żądają!) tego samego. On raczej nie potrafi odmawiać ludziom - szczególnie jeśli ich zna, a do tego nie bierze za to kasy, więc go tak "lekko" wykorzystują. Teraz to już nawet jacyś znajomi znajomych. Aż żal patrzeć.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ