Renata, to Ty po sprawdzianie?Renata pisze:Yogi zainspirowałeś mnie:
I pomyśleć, że kiedyś sprawdzałam się tak co tydzień, od maja do października.
Ja dziś jadłam naleśniki z pieczarkami. Też dobre.
Renata, to Ty po sprawdzianie?Renata pisze:Yogi zainspirowałeś mnie:
Ostatnio zastawiałam się, czy może zniknąłeś wraz z kosiarkami.Kazig pisze:gdyby ktoś jeszcze o mnie pamiętał,
Yogi, jaki model czołówki używasz ? Myo RXP?PiotrekMarysin pisze:Co do czołówki, to jeśli będzie z nami Yogi, to nikt więcej nie musi przynosić latarki. Jego szperacz widać pewnie w Mińsku Mazowieckim...
Przerażający to opis i bardzo plastyczny zarazem. Kto Wam ordynuje takie męki?Renata pisze:Gnałam co sił w nogach, a bardziej co powietrza w płucach, ale zaczęło mnie palić w okolicach oskrzeli, zaplułam się, zasapałam a Darka nie dogoniłam.
Czym? Swoim wyglądem?! Ten plastuś to na maryśkową noc duchów będzie, czy jak?Yogi zainspirowałeś mnie:
Ponieważ temat jest mi bardzo bliski , 3 następne pytania:Yogi! pisze: Jacku,
Na początku używałem Myo XP, w której wymieniłem diodę.
.......zafundowałem jej małą operację katarakty - koszt diody to ok 20 zł. Lutownica, cyna, pilnik do paznokci i inne utensylia. Za sto dwadzieścia i kilka zet doświadczasz Pan palenia asfaltu na przedmieściach Mińska.
Skoroś Pan taki okulista-amator i biegle władasz dłutem, to chętnie wprowadzem Pana w arkana prawdziwego okultyzmu, podzielem się tajnikami operacyji oraz pokażem temperaturę tęczy. Słuchaj pan uważnie i nie przerywaj:henley pisze:Ponieważ temat jest mi bardzo bliski , 3 następne pytania:
1. Jaką diodę (typ) masz w Myo XP po przeróbce ?
2. Jaką diodę masz w Mactronic hls-k2sl po przeróbce?
3. Która czołówka lepiej świeci?
Uniżony sługa Waszmościa na wieki .Yogi! pisze: Niniejszym wyczerpałem odpowiedzi na postanowione pytania. Reklamacji nie uwzględnia się.
Rad jestem, że wbrew temu, co mówi Beata mimo ozdrowienia nie porzuca raz podjętej tematyki.beata pisze:(...)po jednej flaszce rumuńskiej nalewki żurawinowej
Dziwne, bo w rzeczonym temacie jest teraz jakby uniżony... Sprawdza mnie pieron jeden czy co...beata pisze:Henley już wówczas miał profesjonalne zdania w temacie czołówek