ubranie do biegania

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
hitaczi
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ja do kompletu do moich Premierów kupiłem lycre i koszulke Reeboka (były bardzo tanie). Do tego na allegro używaną czepeczkę Asics za 9 zł (to się nazywa okazja!). Jak powieje to zakładam bluzę z kapturem bawełnianą.

Przede wszystkim chęci do biegania się liczą, sprzęd na drugim miejscu (z wyjątkiem butów bo bez nich sobie krzywdę zrobisz).
Małymi krokami do celu...
www.pajacyk.pl ---> klikam raz dziennie
New Balance but biegowy
kamilos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:30
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja w wiekszosc w sprzet do biegania zaopatruje sie w Decathlonie :bum:
Nie sa mi potrzebne super systemy itd tylko prosta odprowadzajaca koszulka poliestrowa czy ,zwykłe" legginsy zeby nie opinały i trzymaly ciepło;)
Pozdrawiam
ŻYJ ABY BIEGAĆ, BIEGAJ BY ŻYĆ
filipp
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

wystapie w charakterze łacznika czsoprzestrzennego gdyz udzielałem sie w tym watku 7 lat temu ;-) po 7 latach nadal biegam i wiem jedno: najwazniejsze sa buty co do ktorych sa 2 zasady: 1. nie oszczedzac na nich 2. zmieniac szybciej niz sugeruja zewnetrzne oznaki zuzycia. reszta to detale stanowiace o komforcie, ktory kazdy odczuwa inaczej.
Forest Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dokładnie!!!! Buty najważniejsze i nie opłaca się na nich oszczędzać, chociaż ja używam odzieży specjalnej do biegania i biega się DUŻO wygodniej niż w zwykłych koszulkach i spodenkach lub dresach.
RUN FOREST RUN!!!
rabi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Filipp, no MEGA szacun. Ja dopiero zaczynam - turlam się od przełomu maja/czerwca, zainwestowałem w buty, ale też z czasem dobrałem gatki i górę. Dokładnie - trzeba wybierać to, w czym czujemy sie komfortowo - i wcale nie oznacza to, że w firmowym będzie OK. Kupiłem dwie bluzy (okazja): adidasa i kalenyi i......adidas leży w szafie :ble: Trzeba przymierzyć, założyć i pozginać się.

Czółko.
DominoCroop
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Moim zdaniem jeśli chcesz uprawiać bieganie i kupić strój porządny to ci podam ile ok. bys wydała z bardzo dobrej jakości strój! Leginsy do biegania (ok.120-150zł) kurtka najlepiej Wiatrówka Nike (60-100zł) koszulka która przepuszcza powietrze (ok.50-90zł)(najlepiej Nike) skarpetki (nie białe!)(10-20zł) i oczywiście buty najlepiej takie adidasy (ja mam Buty Reebok ZigTech genialne buty tylko że damskie są mało spotykane takie niebieski ja mam i są rewelacyjne)(ok.289zł) no i ja chodzę do klubu a nie chcę używać tych klubowych kolców na zawody to mam swoje ale jeśli chcesz biegać tylko tak indywidualnie to nie kupuj bo to tylko wydatek(ok.170-200zł).Ja łącznie zapłaciłam (moi rodzice bo mam 14 lat ) 648 zł z groszami.Jeśli jesteś pewien/pewna że chcesz biegać zawodowo to nie kupuj dresów tylko leginsy do biegania są wygodniejsze nie obcierają krocza no ale jak ktoś się wstydzi to nie radzę !! :oczko: .Aby biegać trzeba wydać dużo forsy to nie jest tani sport :D Pozdrawiam !!!
Ravi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Gratuluję odpowiedzi na 2 letni post. :bum:

A co do tematu, bieganie to chyba jeden z tańszych sportów bo na początek wystarczą jakieś tam buty ;) Mam kolegę który biega w dżinsach :bum: . Ja mu mówię, że ja bym kupił jakiś dres, bo w dżinsach to trochę niewygodnie, ale jemu to nie przeszkadza. Więc sam widzisz.
Obrazek
Awatar użytkownika
kubako83
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ravi pisze:Ja mu mówię, że ja bym kupił jakiś dres, bo w dżinsach to trochę niewygodnie, ale jemu to nie przeszkadza. Więc sam widzisz.
Jeśli to jeansy Nike to ok :-)
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
ODPOWIEDZ