ubranie do biegania
- hitaczi
- Dyskutant
Ja do kompletu do moich Premierów kupiłem lycre i koszulke Reeboka (były bardzo tanie). Do tego na allegro używaną czepeczkę Asics za 9 zł (to się nazywa okazja!). Jak powieje to zakładam bluzę z kapturem bawełnianą.
Przede wszystkim chęci do biegania się liczą, sprzęd na drugim miejscu (z wyjątkiem butów bo bez nich sobie krzywdę zrobisz).
Przede wszystkim chęci do biegania się liczą, sprzęd na drugim miejscu (z wyjątkiem butów bo bez nich sobie krzywdę zrobisz).
Małymi krokami do celu...
www.pajacyk.pl ---> klikam raz dziennie
www.pajacyk.pl ---> klikam raz dziennie
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:30
- Życiówka w maratonie: brak
Ja w wiekszosc w sprzet do biegania zaopatruje sie w Decathlonie
Nie sa mi potrzebne super systemy itd tylko prosta odprowadzajaca koszulka poliestrowa czy ,zwykłe" legginsy zeby nie opinały i trzymaly ciepło;)
Pozdrawiam
Nie sa mi potrzebne super systemy itd tylko prosta odprowadzajaca koszulka poliestrowa czy ,zwykłe" legginsy zeby nie opinały i trzymaly ciepło;)
Pozdrawiam
ŻYJ ABY BIEGAĆ, BIEGAJ BY ŻYĆ
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
wystapie w charakterze łacznika czsoprzestrzennego gdyz udzielałem sie w tym watku 7 lat temu po 7 latach nadal biegam i wiem jedno: najwazniejsze sa buty co do ktorych sa 2 zasady: 1. nie oszczedzac na nich 2. zmieniac szybciej niz sugeruja zewnetrzne oznaki zuzycia. reszta to detale stanowiace o komforcie, ktory kazdy odczuwa inaczej.
-
- Zaprawiony W Bojach
dokładnie!!!! Buty najważniejsze i nie opłaca się na nich oszczędzać, chociaż ja używam odzieży specjalnej do biegania i biega się DUŻO wygodniej niż w zwykłych koszulkach i spodenkach lub dresach.
RUN FOREST RUN!!!
-
- Rozgrzewający Się
Filipp, no MEGA szacun. Ja dopiero zaczynam - turlam się od przełomu maja/czerwca, zainwestowałem w buty, ale też z czasem dobrałem gatki i górę. Dokładnie - trzeba wybierać to, w czym czujemy sie komfortowo - i wcale nie oznacza to, że w firmowym będzie OK. Kupiłem dwie bluzy (okazja): adidasa i kalenyi i......adidas leży w szafie Trzeba przymierzyć, założyć i pozginać się.
Czółko.
Czółko.
-
- Rozgrzewający Się
Moim zdaniem jeśli chcesz uprawiać bieganie i kupić strój porządny to ci podam ile ok. bys wydała z bardzo dobrej jakości strój! Leginsy do biegania (ok.120-150zł) kurtka najlepiej Wiatrówka Nike (60-100zł) koszulka która przepuszcza powietrze (ok.50-90zł)(najlepiej Nike) skarpetki (nie białe!)(10-20zł) i oczywiście buty najlepiej takie adidasy (ja mam Buty Reebok ZigTech genialne buty tylko że damskie są mało spotykane takie niebieski ja mam i są rewelacyjne)(ok.289zł) no i ja chodzę do klubu a nie chcę używać tych klubowych kolców na zawody to mam swoje ale jeśli chcesz biegać tylko tak indywidualnie to nie kupuj bo to tylko wydatek(ok.170-200zł).Ja łącznie zapłaciłam (moi rodzice bo mam 14 lat ) 648 zł z groszami.Jeśli jesteś pewien/pewna że chcesz biegać zawodowo to nie kupuj dresów tylko leginsy do biegania są wygodniejsze nie obcierają krocza no ale jak ktoś się wstydzi to nie radzę !! .Aby biegać trzeba wydać dużo forsy to nie jest tani sport :D Pozdrawiam !!!
-
- Rozgrzewający Się
- kubako83
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jeśli to jeansy Nike to okRavi pisze:Ja mu mówię, że ja bym kupił jakiś dres, bo w dżinsach to trochę niewygodnie, ale jemu to nie przeszkadza. Więc sam widzisz.
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]