Ooops - rzeczywiście ich nie ma Niestety Allegro zdążyło sobie zmienić system i nie mam dostępu do transakcji sprzed kilku miesięcy, więc nie mogę odzyskać namiarów na ten sklep. Szkodazelma69 pisze:no załamana jestem już po prostu tymi stanikami. kupiłam w bonprixie, bardzo zachęcająco wyglądał na zdjęciu i opis dobry, a okazał się beznadziejny
Midi, nie mogę znaleźć tego sklepu z Bielska-B./Białegostoku, co sprzedawał na allegro shockabsorbery może już zawinęli działalność? strasznie Cię proszę, jakbyś znalazła i mogła mi podesłać linka do ich aukcji!
Pozdrowionka!
Może spróbuj zamówić ze strony producenta? Tam chyba często bywają wyprzedaże.
Albo jak radzi Bagheera, spytaj tę Asiq_R, czy nie sprowadziłaby Ci w podobnej cenie innego stanika - wszystkie ma po 38,50 zł, więc chyba jakiś dobry dostęp do hurtowni
Sama zresztą chyba niedługo będę chciała dokupić drugi, jak nic wcześniej nie namierzysz, to możemy zamówić razem i podzielić się kosztami wysyłki z UK. Ale ja na razie kompletnie nie mam czasu się tym zająć, myślę, że się zbiorę jakoś w okolicy końca października dopiero...