![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
Nie mogę Ciebie znaleźć w wynikach ale podobno poprawiłeś życiówkę o kilka minut i teraz jesteś najszybszy "w pewnych okolicach Gocławia"
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
Dziękuję w imieniu Adama za gratulacje i podwiezienie go do domu przez Piotrka!henley pisze:Wielkie gratulacje dla Adama!!!!!!![]()
Nie mogę Ciebie znaleźć w wynikach ale podobno poprawiłeś życiówkę o kilka minut i teraz jesteś najszybszy "w pewnych okolicach Gocławia".
Skowronki mi doniosły, że życzliwi piszą o mnie dobrze...darek284 pisze:Zgodzę się, że Iza ciężko trenuje, ale co do Yogiego mam pewne wątpliwości.
Panie Miłe!izaA pisze:(...)poszukuję aktualnie kobiet chętnych do pracy w Kobiecym Punkcie Dożywiania na maratonie, bo kobietki chcą taki właśnie stworzyć.
To się chyba świetnie ułożyło, ponieważ Norek zaordynował na dziś nekrotrening. Jeżeli miałoby wam to przeszkadzać, informuję, że na podcmentarnym odcinku Gościńca będę obecny dzisiaj widnym wieczorem.izaA pisze:(...)więc, razem po grób
Ja mam innego rodzaju awarię. W Kabatach po raz kolejny przegralam z wlasnym małżonkiem. Niby niedużo, ale jednak. To nie fair...darek284 pisze:Mam wrażenie, że w Starej Miłosnej jest jakaś poważna awaria informatyczna.
Excuse-moi Madame. Całuje rączki Madame. O kartkach, zwłaszcza tych, co się na czerwono kojarzą kompletnie już zapomniałem.izaA pisze: Yogi, dziś w naszej rodzinie czerwona kartka w kalendarzu, domyśl się
Darku, nie pogrążaj sytuacji. U nas w gawrze na taką radę mówią "niedźwiedzia przysługa".darek284 pisze:Zaproponuj Tomkowi maraton, zobaczymy co powie.